Ok zdj k sm mal prsu k seb pa to mam full enih uprasanj glede te moje prometne.
No da prvo razlozim kako je blo:
Furu sm se po sneberski cesti iz smeri polja proti zalogu in tm k je konc lezecih policajev sm ga mal stisnu tko da bi pac presaltu v 5-to in se normalno dam pelu. No pridm jst v ovink pelm v 4-trti tm nek okol 80 mogoce vec in se mi najde en k****n

na moji stran ceste.

Jst sm trznu z volanom na njegov pas pri tem mi je zadk odnesl sm ga loviu 30m in sm pocu bocno v lampo pa v drevo.

Un je pac tko kt skos spizdu

kokr sm jst v tisti tisocinki sekunde vidu naj bi se slo za enga renoja svetlejse barve predvidevam po obliki haube da je biu megan. No jst sm lepo prvo poklicu fotra da mu povem pa da me pride iskat in pol sm poklicu se policijo pac k nism vedu kako pa kaj, k sm biu cist out.

Okj policaji so prsli vse lepo popisal zmerl use in k sm jst sedeu notr v astri je lepo gospod policaj fotru zbasou da sm se jst tuki neki igrou rejli pa to ker so na cesti samo tri zlajfe

DOH

da bojo model ce sm tolk hitr trznu da sm meu eno gumo v luft. Pol pa je fora se v tem da mi niso vrjel da mi je model prpelu nasprot!??! kva dafak sm pol jst meu iskat na nasprotmn pasu?!?! no in pustmo zdj to
Mene zanima kako zdj z zavarovanjem avta, sicer ni kasko sam glih se en mesc ne sm ga registretu vse ao+, mladi voznik itd itd, pac zanima me pa kako pa kj. Rd bi dubu kj kesa k avto je od matke tko da bi ji rd kupu kj druzga.
zdj a cm it glumit vrat pa to k vem da nau uzgal

al mate vi kako drugo idejo :
Aja zanima me pa tut postopk kako zdj grem prvo kam na zavarvalnco al kako ???
No najlepsa hvala za odgovore k bi mi prou prsl.
Lp PiLLLe