MIKIMOUS je napisal/-a:Vidm vse možne odgovore, kaj pa če je Policaj namenoma te spustu. A to pa noben ne verjame, da te ni hotu štrafat, da se te je usmilu, pa da tud policaji niso slabi fantje.
Mislm da se jim določene omejitve zdijo neumne.
Sploh na gorenjski avtocest, sem mu to izkušnjo. Gas do daske pa prepozn vidm Vectro od policajev. Pa dam žmigovc pa grem noter na pas, pa se policaj pele manj k 130 pa dam spet žmigavc pa gas pa naprej prehitim njega pa se pelem naprej ene 140, no pol se je pa folk ujunaču pa začnejo policaja prehtevat, sam loli to naredijo brez žmiguca prec lučke.![]()
Drgač se je pa tud to zgodlo da smo se v koloni pelal 160 na prehitevalnem pa policaj ni nič urgiru. Ok naredu je v nasprotju z zakonom, ampak je pripomogu k tem da se je promet hitreje odviju.
Drgač pa gorenjskim policistom sam kapo dol, ne težijo za brez veze.
reber je napisal/-a:MIKIMOUS je napisal/-a:Vidm vse možne odgovore, kaj pa če je Policaj namenoma te spustu. A to pa noben ne verjame, da te ni hotu štrafat, da se te je usmilu, pa da tud policaji niso slabi fantje.
Mislm da se jim določene omejitve zdijo neumne.
Sploh na gorenjski avtocest, sem mu to izkušnjo. Gas do daske pa prepozn vidm Vectro od policajev. Pa dam žmigovc pa grem noter na pas, pa se policaj pele manj k 130 pa dam spet žmigavc pa gas pa naprej prehitim njega pa se pelem naprej ene 140, no pol se je pa folk ujunaču pa začnejo policaja prehtevat, sam loli to naredijo brez žmiguca prec lučke.![]()
Drgač se je pa tud to zgodlo da smo se v koloni pelal 160 na prehitevalnem pa policaj ni nič urgiru. Ok naredu je v nasprotju z zakonom, ampak je pripomogu k tem da se je promet hitreje odviju.
Drgač pa gorenjskim policistom sam kapo dol, ne težijo za brez veze.
Pri 140km/h števc že tolk laže, da se takrat ko ti kaže 140 v resnici pelješ ene 130, tako da .... v tem primeru brez panike prehiti policaja na AC. Še vedno sem ga, če sem ga dohitel na AC in še nikoli se ni pognal za mano ali kaj podobnega. Sploh pa policaji na AC ne težijo, vsaj jaz nisem imel takih primerov.
Na raznih odsekih, kjer je omejitev recimo 60, kot na koncih AC ali kje drugje, policaji običajno tolerirajo vsaj 5km/ če ne 10. Na koncu AC jaz nikoli ne peljem točno 60 po števcu ampak skoraj 70 po števcu pa me še nikoli niso ustavili tudi če so merili. Seveda toliko lahko pelješ le ko ni kolone, ker eni se pa pokakajo ko vidijo policaje in peljejo 40 namesto 60.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov