Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Radar ob cesti- a pride pošta?

Napisal/-a phoebus To sep 14, 2004 9:55 pm

Danes sva šla z bejbo v AT čez ljubelj in med tistimi ovinki je na eni ravnici za 100m omejitev 60, ko prideš iz ovinkov pa itak nogo na gas. In glih tam je stal radar, noter sva prletela ene 70, 75 po števcu in kar me hudo čudi je, da naju ni ustavil (pomeril naju je prav z eno pištolco ki jo je imel v roki)- a bom dobil domov kakšno sliko s položnico [a te pištolce slikajo], ali me je samo spustu skoz?

dragonhunter
Nov uporabnik

Napisal/-a dragonhunter To sep 14, 2004 9:59 pm

Spustu te je. Ker drugače te mora ustavit na licu mesta, če te zmeri s pištolo. Domov ti nima kej poslat, razen cele pištole :D :D :D.

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To sep 14, 2004 9:59 pm

Če je bil z navadnim radarjem, pol si mel verjetn zegn.
Če je pa s fotkičem te dubu, pa lahko pričakuješ eno modrorumeno vrečko presenečenja s sliko tebe in tvoje punce... :P
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus To sep 14, 2004 10:07 pm

Kera je zdej prava? :) Pištolca torej ne slika? Ali pač?

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI To sep 14, 2004 10:13 pm

NI pene; spustu te je - da se ne boš zdej tresu usak dan ko bos vidu postarja pred bajto :wink:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c To sep 14, 2004 10:14 pm

phoebus je napisal/-a:Kera je zdej prava? :) Pištolca torej ne slika? Ali pač?

pištolca NE slika.....tko da če je meu pištolco pol si lohk brez skrbi.....če je meu pa kej drucga to pa vesta sam ti pa tvoja punca.....aja....pa policaj tut.....al pa če majo kšne nove igračke...tega pa še ne vemo
SlikaSlika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Napisal/-a dejan84 To sep 14, 2004 10:17 pm

INFINITI je napisal/-a:da se ne boš zdej tresu usak dan ko bos vidu postarja pred bajto :wink:

Ne poznaš ti mene... :twisted:
Pa obstaja tud neki hujšga: poštar v bajti... :P
A je tko pager? :wink:

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich To sep 14, 2004 10:56 pm

dejan84 je napisal/-a:Pa obstaja tud neki hujšga: poštar v bajti... :P
A je tko pager? :wink:

haa!!..Se mi je zdel, da je podoben postarju, ki je vcasih okol hodu

:D :D :D :D

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr sep 15, 2004 9:37 am

Ja veš recimo da ti števec kaže 72 pa še recimo za ene 5-6 kmh laže je to komaj dobrih 5kmh čez omejitev. Pa se je odloču da te spusti. Vsak policaj ma svojo mejo do kje še spušča in zgleda da je ti še nisi prekoraču. 8) 8) 8)
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Napisal/-a dejan84 Sr sep 15, 2004 9:41 am

habbich je napisal/-a:
haa!!..Se mi je zdel, da je podoben postarju, ki je vcasih okol hodu

:D :D :D :D

V vašem koncu še nism bil... Ne želi si tega... :twisted:

Uporabniški avatar
Pirček
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Pirček Sr sep 15, 2004 10:11 am

Kaj ka če mu ni ratal izmert tvoje brzine..........tut to se lohk zgodi....kakšenmu neizkušenmu policaju.....
Beam me up, Scottie!!
Slika
Slika
Zvestoba do roba!!

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Sr sep 15, 2004 10:46 am

Vidm vse možne odgovore, kaj pa če je Policaj namenoma te spustu. A to pa noben ne verjame, da te ni hotu štrafat, da se te je usmilu, pa da tud policaji niso slabi fantje.

Mislm da se jim določene omejitve zdijo neumne.

Sploh na gorenjski avtocest, sem mu to izkušnjo. Gas do daske pa prepozn vidm Vectro od policajev. Pa dam žmigovc pa grem noter na pas, pa se policaj pele manj k 130 pa dam spet žmigavc pa gas pa naprej prehitim njega pa se pelem naprej ene 140, no pol se je pa folk ujunaču pa začnejo policaja prehtevat, sam loli to naredijo brez žmiguca prec lučke. :D

Drgač se je pa tud to zgodlo da smo se v koloni pelal 160 na prehitevalnem pa policaj ni nič urgiru. Ok naredu je v nasprotju z zakonom, ampak je pripomogu k tem da se je promet hitreje odviju.

Drgač pa gorenjskim policistom sam kapo dol, ne težijo za brez veze. :bow

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Pe sep 17, 2004 6:25 am

MIKIMOUS je napisal/-a:Vidm vse možne odgovore, kaj pa če je Policaj namenoma te spustu. A to pa noben ne verjame, da te ni hotu štrafat, da se te je usmilu, pa da tud policaji niso slabi fantje.

Sploh na gorenjski avtocest, sem mu to izkušnjo. Gas do daske pa prepozn vidm Vectro od policajev. Pa dam žmigovc pa grem noter na pas, pa se policaj pele manj k 130 pa dam spet žmigavc pa gas pa naprej prehitim njega pa se pelem naprej ene 140, no pol se je pa folk ujunaču pa začnejo policaja prehtevat, sam loli to naredijo brez žmiguca prec lučke. :D

Drgač se je pa tud to zgodlo da smo se v koloni pelal 160 na prehitevalnem pa policaj ni nič urgiru. Ok naredu je v nasprotju z zakonom, ampak je pripomogu k tem da se je promet hitreje odviju.

Pri 140km/h števc že tolk laže, da se takrat ko ti kaže 140 v resnici pelješ ene 130, tako da .... v tem primeru brez panike prehiti policaja na AC. Še vedno sem ga, če sem ga dohitel na AC in še nikoli se ni pognal za mano ali kaj podobnega. Sploh pa policaji na AC ne težijo, vsaj jaz nisem imel takih primerov.

Na raznih odsekih, kjer je omejitev recimo 60, kot na koncih AC ali kje drugje, policaji običajno tolerirajo vsaj 5km/ če ne 10. Na koncu AC jaz nikoli ne peljem točno 60 po števcu ampak skoraj 70 po števcu pa me še nikoli niso ustavili tudi če so merili. Seveda toliko lahko pelješ le ko ni kolone, ker eni se pa pokakajo ko vidijo policaje in peljejo 40 namesto 60. :?

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi Pe sep 17, 2004 6:38 am

reber je napisal/-a:
MIKIMOUS je napisal/-a:Vidm vse možne odgovore, kaj pa če je Policaj namenoma te spustu. A to pa noben ne verjame, da te ni hotu štrafat, da se te je usmilu, pa da tud policaji niso slabi fantje.

Pri 140km/h števc že tolk laže, da se takrat ko ti kaže 140 v resnici pelješ ene 130, tako da .... v tem primeru brez panike prehiti policaja na AC. Še vedno sem ga, če sem ga dohitel na AC in še nikoli se ni pognal za mano ali kaj podobnega. Sploh pa policaji na AC ne težijo, vsaj jaz nisem imel takih primerov.

Na raznih odsekih, kjer je omejitev recimo 60, kot na koncih AC ali kje drugje, policaji običajno tolerirajo vsaj 5km/ če ne 10. Na koncu AC jaz nikoli ne peljem točno 60 po števcu ampak skoraj 70 po števcu pa me še nikoli niso ustavili tudi če so merili. Seveda toliko lahko pelješ le ko ni kolone, ker eni se pa pokakajo ko vidijo policaje in peljejo 40 namesto 60. :?

No vedno ni tako kot si rekel.Zadnjc se peljem iz Kranja Proti LJ po AC in dohitim policaja ko sem mu prisel na zarzdaljo 200m se je on postavil na prehitevalni pas in se ni umaknil .Vozil je 120km/h.Kljub temu da sem mu blendal se se zmer ni umaknil tko da ne govort kaksni so,ker eni so take prasice da to ne mores verjet.
Je pa res da jih dosti poznam k so pa zlo tolerantni,vsaj kolegi :D :D

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Pe sep 17, 2004 8:02 am

Kranjski polcaji so čist ql.

Na avtobanu je pa tko, da težijo unim, k se vozjo občutno več kot je omejitev. Se pravi tm nek 170, 180 ali več. Pa une, k prehitevajo po desni itd,....

Sej na cesti hitro vidiš nekoga al je normalen šofer al izvaja pizdarije.
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov