Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

[TiGeR]
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Povzročena prometna nesreča :)

Napisal/-a [TiGeR] Če okt 21, 2004 11:52 am

hmmm kje naj začnem... pred časom sem na ta forum postavil vprašanje, kaj se bo "še" zgodilo v zvezi z mojo prometno nezgodo.... sedaj da vam malo obnovim... prevozil sem dvojno polno črto in povzročil prometno nezgodo... Po prometni so mi g.policisti izročili položnico... včeraj pa sem dobil domov vabilo za sodnika za prekrške.... v vabilu je navedeno da sem že plačal mandatno kazen in pač kaj je komu bilo v prometni... prometna nesreča bo obravnavana pod II stopnjo (to je gmotna škoda in lažje telesne poškodbe (jaz - nateg vratne mišice, udarnina kolena, komolca oni ko sem se v njega zaleto - premakjena vratna vretenca, udarnina rame in zapestja... ) kakšno kazen lahko pričakujem? in kaj lahko storim, da bi bila čim milejša... kazen mi je že tak bla razbit avto itd... :oops:
Megan Coupe 1.6 16v - avto ki je bil v nesreči (sedaj bmw-318i)

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX Če okt 21, 2004 12:22 pm

...kok si pa placu s poloznico?
NE vem, jst sm pres dvema letoma izsilu prednost, kr neki materialne skode, pr men 600 jurjev pr zenski 500, sam brez poskodb. Pr sodkiku sm placu 40 jurjev.
Mislm da ne mors nic dost storit, kar si naredu si naredu. Ce je blo to prvic ti bodo mal omilil kazen, oziroma zgovarjat se mors da si u slabem financnem stanju, bla bla, da dobis minimalno kazen,

lp
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov