Tako, stvar je taka... Danes se je po parkiriscu v BTC motal nek avtodom in spotoma povozil R5 od moje mami

! Tip ji je dal kuponcek, podatke, skratka vse po postopku in brez problemov

... Potem sva sla takoj na zavarovalnico, izpolnila papirje, ter zapeljala k cenilcu. Ocenil je da se avto lahko popravlja do 200k SIT, je letnik 96 in ima 47k km prevozenih! Zdaj samo se oni pridobijo stvari z strani povzrocitelja, mi pa potem veselo na delo... Tako, zdej me pa zanimajo vasi nasveti, izkusnje... Kako se bi dalo najboljse skoz prit!? Da poberemo kok so ocenili, pa da se cimvec spravi v zep

, obenem pa da je avto tak kot je bil - kot nov

! Jest sm razmislju o nakupu rabljenih delov za popravilo (poskodovani so vrata, blatnik, odbijac, blinker in ogledalo), bi bilo najceneje semizdi

... Samo kaj potem narest da zavarovalnica izplaca vse, ker nastete stvari niti priblizno ne stanejo 200k

!? Razmislu sm pa se o drugi opciji, da se da pleh popravt nekemu licarju, mu placam tok k navadno racuna, on pa mi izstavi racun za recimo 199k

! Tko bi mami zavarovalnca izplacala vse, unmu pa dam cca 50k za popravilo!? A bi tko slo? Pa cenilc je napisu, da se vrata in blatnik popravljajo, ostalo pa se zamenja... Ali mora biti to tako? Kaj pa ce recimo ne zamnjam teh delov k pise naj jih

?
Tko, upam da sm dost izcrpno opisu situacijo, zj pa pricakujem kake konkretne odgovore

! Rad bi za kake rabljene litke vn stisnu usaj :P ...
Hvala in LP