music_man je napisal/-a:Mene neki zanima kje parkirate uni k hodte na fri. Dozdej sm parkiru tam za faxom k sta 2 ulici prečno na to cesto ki gre za faksom. No sam učer sm prvič do zdej vidu tam pajka jest sm lih hotu odpeljat k so se prasci prpeljal pa una redarka je zacela fotkat. No dons sm parkiru mal bolj stran k sm biu pozn in sicer u finzgarjevi ulci tam ob cet k je živa meja in sm dou listek za 10k sit.
Dej me pa zanima al ta del pogost kontrolirajo redarji pa smo jemu sreco do sedaj al so pac dele mel mal racije in bojo spet dal gmah.
Kam ustali frijevci parkirate
Kako parkirati d ti ga ne more pajk odpelat? Poje če parkiraš bliz zidu al pa žive meje tko d mu je ena stran avta nedostopna ti ga ne more ane. Kak je pa s tem pri pločnkih in robnikih če ga maš čist zraven a ga lahk prpne al ne.
Pa se ena ideja kako ne dobiti niti listka za placat nevem sicer ce res deluje zato pa vi povejte. Kaj ti bi naredil redarji ce naprimer parkiras tako da ti ga z pajkom ne morejo odpelat hkrati pa snameš tablice tako da nima tvoje reg. st. A to pomaga ? Pa recimo d maš uspod nalepleno preizkušnjo d zgleda kot da ima tablco sam d je pač preizkušnja.
Tnx za odgovore
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov