hvala za odgovore
lpb
daewoo_rugby je napisal/-a:čao dons je mene al pa 2fasta&2firuousa sliku bel focus, pa me zanima, kolk cajta rab, da dobiš kej domovZanima me kakšna je kazen če smo na omejitvi 60 vozil 90
![]()
hvala za odgovore
lpb
ja blo je v ljubljaniI. R. Baboon je napisal/-a:daewoo_rugby je napisal/-a:čao dons je mene al pa 2fasta&2firuousa sliku bel focus, pa me zanima, kolk cajta rab, da dobiš kej domovZanima me kakšna je kazen če smo na omejitvi 60 vozil 90
![]()
hvala za odgovore
lpb
Odvisno, je bil znak notraj naselja? Ce ni bil je 10000, neupostevanje prometnega znaka...
daewoo_rugby je napisal/-a:ja blo je v ljubljaniI. R. Baboon je napisal/-a:daewoo_rugby je napisal/-a:čao dons je mene al pa 2fasta&2firuousa sliku bel focus, pa me zanima, kolk cajta rab, da dobiš kej domovZanima me kakšna je kazen če smo na omejitvi 60 vozil 90
![]()
hvala za odgovore
lpb
Odvisno, je bil znak notraj naselja? Ce ni bil je 10000, neupostevanje prometnega znaka...
GapsoN je napisal/-a:Omejitev radarja pomeni, nad katero hitrostjo slika.
Se pravi, če je omejitev v naselju 50 in pelješ 69, omejitev radarja pa je 70, te ne bo slikal in ne bo položnice. Če pa pelješ 70, te pa slika, in ker si hitrost prekoračil za 20 km/h dobiš kazen za to prekoračitev hitrosti.
daewoo_rugby je napisal/-a:čao dons je mene al pa 2fasta&2firuousa sliku bel focus, pa me zanima, kolk cajta rab, da dobiš kej domovZanima me kakšna je kazen če smo na omejitvi 60 vozil 90
![]()
hvala za odgovore
lpb
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov