Jest mam s Poravnavo slabe izkusnje. Oziroma zelo slabe izkusnje.
Na zacetku so se ukvarjali z vsemi vrstami poravnav ne samo avtomobilskimi in tako sem s svojim primerom - padel sem na spolzkih stopnicah v klub Papillon, kjer ni bilo strehe in je pac moker les naredil enak ucinek kot led
Sel sem na urgenco, kjer so mi dali gips, takoj nato pa na Poravnavo d.o.o. Na zacetku so naredili enkraten vtis. Rekli so mi, naj pocakam do konca zdravljenja, naj prinesem koncne izvide in takrat naj bi zagnali postopek proti omenjenemu klubu. Stvar se izpeljal, prinesel zahtevane dokumente (s tem, da sem pri njih podpisal pogodbo o 10% proviziji na izterjani znesek s klavzulo, da sem jim dolzan 20k sit, ce zadeve ne bo mozno izpeljati). Naslednji klic z njihove strani je bilo vprasanje, ce bi sel jaz se k neodvisnemu zdravniku na pregled in sem privolil. No, tukaj se pa stvar zacne ali konca ce hocete. Po tem telefonskem klicu ni bilo nic vec. Jaz sem lepo cakal dva meseca in jih nato poklical. "zadeva je v postopku" mi je govorila gospodicna na drugi strani, ki se se predstaviti ni znala, prav tako cez stiri mesece in tudi cez pol leta. Prakticno sem ze pozabil, da se je karkoli sploh zgodilo, pa me en dan klice nek gospod, da bi oni stvar ze resili, pa ne vedo kdo je lastnik kluba in pri kateri zavarovalnici je klub zavarovan za primer take nesrece in da se jim zdi malo za lase vse skupaj privleceno in da... HALO!!! A nisem pred pol leta podpisal pogodbe za resevanje mojega primera z vami? "ja to je res, ampak..." nalaganje kako stvar verjetno ne bo sla skozi in bla bla bla. Tukaj se mi je strgalo. Razocaran/besen sem poklical se enkrat na Poravnavo, zahteval vse dokumente po posti nazaj in zelel da unicijo pogodbo. Po 2 letih se nic od njih.
Mo vtis: Nesposobni kao pravniki s kao neodvisnim zdravnikom, ki ne obvladajo niti birokracije s svojimi papirji, kaj sele, da bi korektno zastopali svoje stranke. Pa ni malo ljudi s takim mnenjem.
LP, Tomas