Liquide je napisal/-a:Sovoznik je 'lahko' do take mere,da te pri vožnji ne ovira oz. ni nevarnosti da bi te oviral.
lp
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.
tešo je napisal/-a:policaj je že kaznoval mojiga brata ker sem bil jaz sovoznik pjan
pihat mi ni dal samo kazen je napisal da sem v vinjenem stanju ter izročil kazen mojemu bratu ki je vozil .. kazen je znašala 5 čukov če plačaš v 8-ih dneh
glede št. oseb v avtu za svako osebo ki je viška plačaš 15 jurčkov po osebi se pravi če maš dva več kot je predpisano plačaš 30 k
lisko je napisal/-a:TOčno tko....
Men pa kolega so zadnjič ustavli..... on je napihu 0.00 jaz pa 0.84 bil pa sem sovoznik..... kazen je znašala 5 jurjov (kao sovoznik u vinjenem stanju) Poloćnico je sicer dobil on.. plačal pa sem jo jaz (a jebat ga sej je zarad men dobil kazn)
tešo je napisal/-a:policaj je že kaznoval mojiga brata ker sem bil jaz sovoznik pjan
pihat mi ni dal samo kazen je napisal da sem v vinjenem stanju ter izročil kazen mojemu bratu ki je vozil .. kazen je znašala 5 čukov če plačaš v 8-ih dneh
glede št. oseb v avtu za svako osebo ki je viška plačaš 15 jurčkov po osebi se pravi če maš dva več kot je predpisano plačaš 30 k
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov