AlexS je napisal/-a:Jz mislm, da če maš v kakem uradnem dokumentu napisan kaj naj bi tvoj avto mel glede dodatne opreme (deljinsko zaklepanje), potem boš lohk tožila, da nisi dobila to kar si kupila, če pa tega nimaš, pol boš pa težko dokazala, kar ti je prodajalec obljubil, da bo tvoj avto imel.
LP
STASA je napisal/-a:Avto ki sem ga kupila naj bi imel to opremo že notri kot serijsko opremo.
Saj sem dobila katalog in opis serijske opreme za tip avta, ki sem ga vplačala. Pri prodajalcu sem pa tudi bila, pa mi je samo rekel, da mi bodo vgadili daljinca naknadno. Pa tudi avta mi ni razkazal.
Ali je mogoče, da lahko zahtevam takšen avto, ki sem ga vplačala, pa čeprav je vsa dokumetacija že urejena.
lp Staša
STASA je napisal/-a:Hvala lepa obema, da sta mi malo pripomogla z nasveti. V ponedeljek bom šla to urediti do konca, pol bomo pa videli kaj se bo iz tega izcimilo. Moti me le to, da bom imela posebej eno ploščico za daljinca namesto, da bi bilo to na ključu tako kot pri ostalih avtomobilih.
lp staša
STASA je napisal/-a:Avto ki sem ga kupila naj bi imel to opremo že notri kot serijsko opremo.
Saj sem dobila katalog in opis serijske opreme za tip avta, ki sem ga vplačala. Pri prodajalcu sem pa tudi bila, pa mi je samo rekel, da mi bodo vgadili daljinca naknadno. Pa tudi avta mi ni razkazal.
Ali je mogoče, da lahko zahtevam takšen avto, ki sem ga vplačala, pa čeprav je vsa dokumetacija že urejena.
lp Staša
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost