je nocm iz principa ker so kopsi direkt obtozl mene. V bistvu je bla taka prometna v kateri sm tko kt ponavad spet jst kriv.
No blo je pa tko tisti k se pelete po lublan vete da morate pred poljansko gimazijo obvezno zavit levo. No stau sm 3 v koloni ki je zavijala levo ker z nasprotne strani ni bilo prometa. Ko sm se postavu posrek v kriziscu se je prvi v koloni odlocu parkerat bocno tko da se je ta za njem( ta pred mano) ustavu na prehodu za pesce. JSt ker nism meu km it sm stau na mestu in sicr sm skor da ne zapru krizisce. V tem je prletela nevem od kje motoristka k pomoje sploh bremzati ni probala pa tut motor nima bremz k ga mam doma. Drgac pa cesta je bila spouzka tko da tut ni sans da bi se ustavla. Prsla je policija in resilc sicr njej ni blo nc sam.... pac je prsu. No policaji so me strpal notr v astro na pihanje pa to da mi razlozi da sm jst kriv. Pa nevem zakaj bi biu jst kriv ce zenska prvo kt prvo je pelala zihr prehitr tm je namrec cona 30km/h drugo kt drugo policaji niso hotl zmert zaviralne poti ker je rosil in se jim ocitn ni dal sprehajat zuni po dezju.
Tko da sam zarad tega nocm placat, pa se to k sm totalko naredu se sploh niso mucl da bi prico poiskali tko da res nemislm placat tko da me zanima ce ma kdo pametno pritozbo.
JSt sm neki mislu napisat v smislu da kao bi jst se lahk na avtocest ustavu pa tist k bi se mi prlepu v rit bi on biu kriv pa naj dokazejo da sm stal.
Se opravicujm za SafyType posta sam j*** ga

LP PiLLLe