Napisal/-a boris_quatro Po jan 17, 2005 3:23 pm
Upam da ne bom predolg, stvar pa je taka.
Kupil sem avto AUDI A4 1.8T QUATRO dne 19.4 2004. pri neki posredniški prodaji v ljubljani. Pred tem sem se dogovarjal s leasingom ki naj zaenkrat ostane skrivnost; če bi mi lahko odobrili leasing. Stvar je šla skozi brez problemov, celo njihov predstavnik v ljubljani mi je zatrdil, da je avto pregledal in da je znjim vse v najlepšem redu.( edina napaka, folija na tipkah za steklo in ogledala je bil malo razpokana). Plačal polog in tudi 5 obrokov, nato pa zaradi nekih drugih težav, nisem bil več sposoben plačati leasinga. Ker sem vedel da bodo stroški toliko večji če sami odvzamejo avto, sem jih poklical in avto vrnil sam na njihovo zastopstvo v celje. Nakar me kliče njihov nek gospod, in začel debato da jim avto ni šel čez tehnični pregled, ker naj bi bila številka šasije naknadno varjena na karoserijo. Bulil sem kot tele v nova vrata. po izobrazbi sem tehnična stroka, tako da se mi o tem ni nitit sanjalo. Jaz mu vse lepo razložim, kako sem ga kupil, ter da mi je njihov zasopnik osebno garantiral, da je z avtom vse v redu. Po približno 1 meseciu me zopet kliče isti gospod, in me sparuje kdaj bom prišel po avto. Zopet mu obnovim ves pogovor, ki sva ga imela pred enim mesecem,nakar jezno odvrne SREČNO in mi odloži telefon. Po zopet pretečenem mesecu me kliče nekdo drug in začne groziti, da ker oni avta ne spravijo čez tehnični pregled, z njim ne morejo nič, in da sem jim dolžan plačati še preostali del leasinga, čeprav sem jim avto vrnil. Vztrajal sem na tem da jaz o varjenju šasije ne vem nič, kar je tudi res, in da ne mislim plačevati nič več. Nakar mi model predlaga, da ker oni ne morejo narediti tehničnega na ga poskušam narediti jaz nekje načrno HALOOOOOO!!!! In ker še vedno vztrajam da nisem kriv, s tem da mi je tudi njihov zastopnik zatrdil da je z avtom vse v redu.
Obračam se na vas ali je kdo že imel podobno izkušnjo in kaj mi svetujete. Vem da bi bilo najbolje če bi šel do odvetnika, a sem trenutno malo na tesnem z denarjem. Za kakršno koli pomoč bom zelo hvaležen
Se opravičujem zaradi dolgega teksta.
Lp, Boris
I feel the need for speed