erixon je napisal/-a:Od enega prijatelja sem izvedel, da naj bi bilo telefoniranje s pomočjo slušalke in mikrofona, ki sta s telefonom povezana z žico po novem prepovedano. In menda z razlogom, da se ti naj ne bi roke zapletle s kablom... blabla..., bluetooth bi naj bil izključen iz te prepovedi. Meni osebno se to zdi idiotsko, ker če imaš telefon v naročju ne vidim možnosti, da bi se zapletel. Zato prosim tiste ki kaj vedo o tem, če napišejo a to drži ali ne. Hvala.
P.S.:kazen bi naj bila ista kot za uporabo telefona, se pravi 20 kSIT.
erixon je napisal/-a:Razumem, čeprav se še vedno malo neumno sliši. Ampak jaz imam originalno slušalko za moj telefon z mikrofonom in IMA tipko za oglašanje. Fora je samo v tem, da jo priklopim v telefon, zataknem za uho in potem z eno tipko vse zrihtam. Zgleda ko kaka bluetooth slušalka samo da ima kabl...
erixon je napisal/-a:Od enega prijatelja sem izvedel, da naj bi bilo telefoniranje s pomočjo slušalke in mikrofona, ki sta s telefonom povezana z žico po novem prepovedano. In menda z razlogom, da se ti naj ne bi roke zapletle s kablom... blabla..., bluetooth bi naj bil izključen iz te prepovedi. Meni osebno se to zdi idiotsko, ker če imaš telefon v naročju ne vidim možnosti, da bi se zapletel. Zato prosim tiste ki kaj vedo o tem, če napišejo a to drži ali ne. Hvala.
P.S.:kazen bi naj bila ista kot za uporabo telefona, se pravi 20 kSIT.
3) Ne glede na določbo prvega odstavka je med vožnjo dovoljeno telefoniranje, vendar le ob uporabi
v vozilo vgrajene naprave za prostoročno telefoniranje ali brezžične slušalke za eno uho, če vozniku
pri tem ni treba fizično upravljati s telefonskim aparatom.
(5) Z globo 10.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik, ki ne potrebuje vozniškega dovoljenja, ki
ravna v nasprotju z določbami tega člena.
lublancan je napisal/-a:jah ni lih bedarija
če držiš belanco z eno roko, se peleš po eni bl prometni cesti in zapeleš u ene jamo, se ne bo lih najbl končal
erixon je napisal/-a:...Malo nedoločen je termin prevozno sredstvo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost