Gti-Driver je napisal/-a:Evo, stvar je taka. Pred kakimi 10 meseci so me dobil na radar, izven naselja kjer je omejitev 90, izmerili so mi pa147km/h. In danes sem dobil odločbo od sodnika za prekrške. Kjer je pač vse to navedeno, kolko sem se pelu, kakša je kazen in ostalo kar pač spada zraven. Opazu sem eno napako, pri denarni kazni in sicer: z številkami je napisano 50.000,00 z besedo pa petinštiridesettisoč. Mislim da bi se to dvoje moglo ujemat? Zraven sem pa dobu tudi dve položnici in eno za 50.000 eno pa za 6.000sit, ta druga je za sodniške stroške.Zdaj me pa zanima kaj mi svetujete, glede tega. Kaj bi se dalo narest da bi se čim ceneje izveko iz tega s..... . Merili so pa z ročnim laserskim merilnikom.
Že naprej se vam zahvaljujem za nasvete.
audi4ever je napisal/-a:Gti-Driver je napisal/-a:Evo, stvar je taka. Pred kakimi 10 meseci so me dobil na radar, izven naselja kjer je omejitev 90, izmerili so mi pa147km/h. In danes sem dobil odločbo od sodnika za prekrške. Kjer je pač vse to navedeno, kolko sem se pelu, kakša je kazen in ostalo kar pač spada zraven. Opazu sem eno napako, pri denarni kazni in sicer: z številkami je napisano 50.000,00 z besedo pa petinštiridesettisoč. Mislim da bi se to dvoje moglo ujemat? Zraven sem pa dobu tudi dve položnici in eno za 50.000 eno pa za 6.000sit, ta druga je za sodniške stroške.Zdaj me pa zanima kaj mi svetujete, glede tega. Kaj bi se dalo narest da bi se čim ceneje izveko iz tega s..... . Merili so pa z ročnim laserskim merilnikom.
Že naprej se vam zahvaljujem za nasvete.
ti bi se rad čim cenej zvleku iz tega? drugič pa mal razmišljaj preden voziš 150 naokoli, saj ne da sem jaz zdej nek angel v vozniški preobleki, pa vendarle drugič malo bolj pazi! če si pameten plačaj in pozabi...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov