MALIJOHN je napisal/-a:A mi lahko kod razloži to bedarijo! dubu sliko od radarja z jurčkove ceste v ljubljani od oktobra meseca.tam piše da je omejitev za osebna vozila 70 km/h jst pa vozu 72 km/h in mi pošljejo 15.000 sit kazni
![]()
![]()
mislm, kaj pa odstopanje, pa to. pa za 2 km/h 15 jurjev in to po starem zakonu. za popizdit. A je kaka možnost da pišem pritožbo glede na odstopanje, laganje števca. A niso rekl da bojo kao stare kazni ukinl izdane pred novim letom
maky je napisal/-a:MALIJOHN je napisal/-a:A mi lahko kod razloži to bedarijo! dubu sliko od radarja z jurčkove ceste v ljubljani od oktobra meseca.tam piše da je omejitev za osebna vozila 70 km/h jst pa vozu 72 km/h in mi pošljejo 15.000 sit kazni
![]()
![]()
mislm, kaj pa odstopanje, pa to. pa za 2 km/h 15 jurjev in to po starem zakonu. za popizdit. A je kaka možnost da pišem pritožbo glede na odstopanje, laganje števca. A niso rekl da bojo kao stare kazni ukinl izdane pred novim letom
hmmm tam je 50 omejitev. 70 je omejitev radarja kdaj začne slikat.![]()
![]()
tko da si šel 22 čez omejitev.
maky je napisal/-a:MALIJOHN je napisal/-a:A mi lahko kod razloži to bedarijo! dubu sliko od radarja z jurčkove ceste v ljubljani od oktobra meseca.tam piše da je omejitev za osebna vozila 70 km/h jst pa vozu 72 km/h in mi pošljejo 15.000 sit kazni
![]()
![]()
![]()
MALIJOHN je napisal/-a:bom jst kr prtožbo napisu. Zadnč sm tud eno spisu k do me v gorici ustavl pomoje sam zarad ljubljanskih tablc, ej vse mi je zahtevu od opreme, žarnc, skor mi je pol auta prevrnu pol pa mi pa še reku da me bo zaprl če me še enkrat ustav in da ne bom zvezan.dubu sm pa sam za pas . napisu sm en cel kp argumentov. Upam da bo vžgal![]()
![]()
MALIJOHN je napisal/-a:bom jst kr prtožbo napisu. Zadnč sm tud eno spisu k do me v gorici ustavl pomoje sam zarad ljubljanskih tablc, ej vse mi je zahtevu od opreme, žarnc, skor mi je pol auta prevrnu pol pa mi pa še reku da me bo zaprl če me še enkrat ustav in da ne bom zvezan.dubu sm pa sam za pas . napisu sm en cel kp argumentov. Upam da bo vžgal![]()
![]()
MALIJOHN je napisal/-a:..... Zadnč sm tud eno spisu k do me v gorici ustavl pomoje sam zarad ljubljanskih tablc, ej vse mi je zahtevu od opreme, žarnc, skor mi je pol auta prevrnu ...
![]()
![]()
![]()
killah bee je napisal/-a:maky je napisal/-a:MALIJOHN je napisal/-a:A mi lahko kod razloži to bedarijo! dubu sliko od radarja z jurčkove ceste v ljubljani od oktobra meseca.tam piše da je omejitev za osebna vozila 70 km/h jst pa vozu 72 km/h in mi pošljejo 15.000 sit kazni
![]()
![]()
![]()
res je tko, jest sem tud dobil slikco z Letališke in je isto pisal ,pelal sem kao 72 na omejitev 50, poleg slike je pa pisal dov. hitr. za os. vozila 70, tko da če bi peljal 69 nebi dobil nič
stealth je napisal/-a:A potem velja da vsi statični radarji slikajo šele pri 70 če je omejitev 50, itd ?
Malo bosa se mi zdi tale... Zakaj pa potem policisti ki te ustavijo ko prehitro pelješ nimajo tudi take tolerance? Me zanima pri koliko se pa sproži tak radar na avtocesti...pri 180 ???
Lp
M.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov