Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
flegmato
Novinec

Mogoce kdo ve?

Napisal/-a flegmato Po feb 21, 2005 4:33 pm

Lep pozdrav
Mene pa nekaj zanima. Pred štirimi leti, ko sem bil frišn voznik(cca 1 mesec sem mel izpit) so v mojem kraju izvajali neko policijsko akcijo. Pihal sem 4X v roku 5 ur. Ker sem bil voznik zacetnik, poleg tega še s fotrovim avtom sem lepo pridno pil sokece :) in igral šoferja. Ko so me ustavili še četrtič okoli enih zjutraj se je gospod policist brez razloga odločil da mi odredi pregled(najbž sem bil sumljiv ker sem v soboto ob 1h zjutraj napihal 0.0 :P ). Avto sem moral pustiti na mestu(na avtobusni postaji???!) in se do zdravstvenega doma ki je kakih 15 km vstran peljati z njimi, kolega pa je moral domov peš. Ta cela kolobocija se je pol vlekla do ene 4.30 zjutraj, ker smo vmes še lovili enega b***** ki se je vozu brez luči, čakali dežurnega zdravnika...
Da skrajšam. Na koncu jih vprašam če me bodo peljali nazaj do avta, pa mi škif reče, da to ni njihova dolžnost. Poslal sm jih v PM(dobesedno) in zbudo kolega, ki me je pol peljal do avta.
Test je bil seveda negativen, tako za alko kot za druge substance. Mene pa zej zanima, prvič če to res ni njihova dolžnost in pa kdo bo meni povrnil stroške prevoza nazaj do avta plus je****e v glavo 3 ure pa pol, da pustimo na miru da je fotr robanto ka sm z njegovim avtom delal do 5h zjutraj?

Če ve kdo kaj konkretnega kak je s tem al pa ma kake izkušnje bi bil vesel.
Sicer je že itak vse mimo, samo tak iz radovednosti me zanima, ka pa če se ti recimo kam mudi pa te drkajo 2-3-4 ure s testom iz katerega pol ni nič.

Hvala za odgovore pa upam da nism preveč nabluzu

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR Po feb 21, 2005 5:05 pm

Če te to ne razpizdi pol pa te tudi nič ne. :twisted: Mislim da je njihova dožnost, ako je test negativen, da te odpeljejo tja kamor so te vzeli. :roll:

izy__
Nov uporabnik

Kraj: Črnomelj

fak

Napisal/-a izy__ Po feb 21, 2005 5:54 pm

Ej da meni kaj takega nardijo ja bi popizdu. Evo in pol naj mi še kdo na tem forumu reče da so policaji ql in da jih je treba spoštovat in da naj pridno plačujemo kazni in jim polnimo žepe, ko pa oni delajo take svinjarije. Škoda ker je to že 4 leta nazaj in da se nisi takoj pritožu zoper obravnave postopka.
LP vsem

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Po feb 21, 2005 11:45 pm

Tko k sm napisu ene 10 min nazaj pod bimmerjevo temo o pritozbah.....to je sam tok da je....POLICIJA PA EDLA KAR CE....j***m jim mater fasisticku!

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER To feb 22, 2005 11:15 am

Preberi moj članek o odškodninskem zahtevku. Vsekakor boš moral tožit državo za povrnitev stroškov. Če se za to odločiš priporočam uporabo zagovornika (odvetnika)
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

izy__
Nov uporabnik

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a izy__ To feb 22, 2005 3:41 pm

glasb_22 je napisal/-a:erased by moderators

A ni to kao forum kjer poteka prosta debata... Mislim brez veze brišete izjave folka. Kr nekaj.
LP vsem

Uporabniški avatar
flegmato
Novinec

Napisal/-a flegmato To feb 22, 2005 4:21 pm

Eh, ziher ne bom zej odvetnika najel zato da bi dobil če bi dobil čez bogve kak dolgo jurja za prevoz pa petsto na uro za ukraden spanec. Sploh pa je to blo več kot 4 lete nazaj. Če bi bil takrat starejši pa bi več vedel mogoče bi, ko sm bil še razf***n :)

Bimmer: Pol kolko jes tebe zastopim dejansko ni dolžnost policaja niti da te nazaj pele al kak? A pol te lahko j***** v glavo kolko jim paše in kak dolgo jim paše in edini način da ti dobiš kaj povrnjenega je, da se z odvetnikom spraviš v pravno bitko z državo? Za kar pa moreš bit ornk razf****n, oz so ti mogli orenk škodo naredit al moreš met pa vsaj orenk preveč cajta.
Zanimivo, čeprav vseeno mislim da ne more bit glih tak, meni se je bol zdelo da sm jim bil antipatičen in so se zaradi svojih kompleksov spravli na 18 letnega mulca, ki se tak al tak ne bo upal bunit.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To feb 22, 2005 7:34 pm

izy__ je napisal/-a:
glasb_22 je napisal/-a:erased by moderators

A ni to kao forum kjer poteka prosta debata... Mislim brez veze brišete izjave folka. Kr nekaj.

Zelo brez veze...res :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov