Suljo je napisal/-a:Momci vi se nč skrbet nč nebo hudgaSploh pa un k je napisu da je meu en punco k je bla stara čez 18 pa je dubila kazn je pa neki druzga k kokr smo se učil si pr teh letih že polnoletn tvoj buraz je pa str 15 al pa 16 tko da ni panike,sam pr sodniku povej kaj je točno blo da ni blo tko kokr piše u zapisniku in to je to...Dubu bo pa ukor ti že zdj povem tko da nč skrbet
![]()
LP
phoebus je napisal/-a:A to je še da če kifelčki dobijo mladoletnika vozit da lahko potem dela izpit šele pri 20? Se spomnem v srednji je to dubu moj sošolc pa je čist popizdu...sam je pa res da se je on vozu po slovenski v drugi do konca gas pa delal špure
Courage™ je napisal/-a:phoebus je napisal/-a:A to je še da če kifelčki dobijo mladoletnika vozit da lahko potem dela izpit šele pri 20? Se spomnem v srednji je to dubu moj sošolc pa je čist popizdu...sam je pa res da se je on vozu po slovenski v drugi do konca gas pa delal špure
hahahaha
mater, vidim da je vse bolj popularn rek BABA ČULA BABA REKLA
Courage™ je napisal/-a:phoebus je napisal/-a:A to je še da če kifelčki dobijo mladoletnika vozit da lahko potem dela izpit šele pri 20? Se spomnem v srednji je to dubu moj sošolc pa je čist popizdu...sam je pa res da se je on vozu po slovenski v drugi do konca gas pa delal špure
hahahaha
mater, vidim da je vse bolj popularn rek BABA ČULA BABA REKLA
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov