in kaj on je sprva sicer želel da mu pošljem komponento po pošti jst pa sem vstrajal da se nakje dobiva in da zadevo vidi v živo in kot rečeno sva se dobila ter ker sem mel kasetnik zapakiran ga odpakiram ter kasetnik vzamem iz škatle tip ga suče okol in okol pa pregleduje pregleda tut vse vijake če je bil kasetnik kdaj razstavljen (kar ni bil nikoli ) ter po temeljitem pregledu se tip strinja z nakupom in ceno do tle vse lepo in prav z kolegom se odpeljeva domov....
In zj me tip po parih dneh kliče ter mi začne bluzit da je kasetnik nekam padu in da je neraven torej da se v mu pozibava mislim WTF na nogicah so vse blazinice original in se lepo vidi da ni bilo gor nič spremenjeno in tip mi je to clo reku k ga je gledu je reku "uf lepo se vse gobice so gor" zj pa me j**e z nekimi izjavami da je display popraskan pa da se pozibava komponenta in me j**e v živ mozek kaj naj nardim če je tip kot rečeno kasetnik temeljito pregledal in se odloču za nakup zj me pa j**e z nekimi praskami prej pa je display bil kot nov to je tut on reku