Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Clio na Nizozemsko - kakšen nasvet?

Napisal/-a ice So mar 19, 2005 5:36 am

Vse je že skoraj dogovorjeno, da gre clio na Nizozemsko, gre pa preko neke tamkajšne firme. Sedaj me zanima, na kaj moram bit pozoren. Avtoprevoznik firme bo prišel cliota iskat v Slovenijo, še prej pa mi bo nakazal denar na račun. Sedaj me zanima, če ima kdo od vas kakšne izkušnje glede teh prodaj oz. na kaj je potrebno biti pozoren? Vsaka informacija bi bila dobrodošla!
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER So mar 19, 2005 12:49 pm

Na kaj biti pozoren. Vsekakor preden daš avto prevozniku preveri račun, če si res dobil denar, na UE odjavi avto in povej da gre v tujino. Najbolje je imeti tudi podpisano kupoprodajno pogodbo ob odjavi če ne ti lahko težijo zaradi razgradnje. Vsekakor vzemi dol tudi prometno nalepko, katero predložiš na zavarovalnico skupaj z odjavljenim prometnim dovoljenjem, da dobiš nazaj zavarovanje!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar So mar 19, 2005 8:28 pm

Za zavarovanje nazaj dobit rabis samo kopijo odjavljene police, za cestnino nazaj dobit pa original racun o placilu cestnine, potrdilo o odstranitvi nalepke in nalepko samo.

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER So mar 19, 2005 10:34 pm

za zavarovanje nazaj dobit moraš imati poleg odjavljene prometne tudi ali novo zavarovalno polico novega kupca ali nalepko, če se avto ne bo ponovno zavaroval v RS
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov