nitro1 je napisal/-a:Kva pa se greš zdele ..za vse je enaka kazen!
Vozi po omejitvah pa ne boš mel finančnih problemov![]()
nitro1 je napisal/-a:Ja ve ,ampak too late
Sicer sm pa sam kr dost divjak(jebat ga mam pač tak avto da ga je z veseljem za ponucat)sam če bi dobu glih kako kazen,nebi poj pršu jokat kle gor![]()
povzek je napisal/-a:nitro1 je napisal/-a:Ja ve ,ampak too late
Sicer sm pa sam kr dost divjak(jebat ga mam pač tak avto da ga je z veseljem za ponucat)sam če bi dobu glih kako kazen,nebi poj pršu jokat kle gor![]()
Vredu, ti si ti! In glede na takle odgovor bi reku da maš dost dnarja! Ker nekaterm (kot recimo dijakm in študentm) pa že 5k dost pomen! In če obstaja kšna možnost, da kej cnej skos pridš boš to možnost eetak zagrabu!
nitro1 je napisal/-a:povzek je napisal/-a:nitro1 je napisal/-a:Ja ve ,ampak too late
Vredu, ti si ti! In glede na takle odgovor bi reku da maš dost dnarja! Ker nekaterm (kot recimo dijakm in študentm) pa že 5k dost pomen! In če obstaja kšna možnost, da kej cnej skos pridš boš to možnost eetak zagrabu!
Fante,če bi mel dost dnarja bi tapru avto zamenjal da se neb z oldtimerjem vozu,kot drugo pa jest kot študent niti od staršev avta nism imel kaj šele svojega
Policist je napisal/-a:kot je lublancan že povedal, dobiš za ta prekršek 30k kazni + 1 KT. Policist, ki te je ustavil, ti je verjetno izdal obvestilo o prekršku. Tam ti v drobnem tisku piše, da se lahko podaš pisno izjavo na pristojno PP v roku 5 dni. Vsekakor ti priporočam da to storiš (da ne bo pomote - TO NI PRITOŽBA). V izjavi pojasniš svoje premoženjske razmere in prosiš, da se ti odpustijo stroški postopka in omogoči plačilo na obroke. To je pa vse kar lahko narediš. Pa še to - na to kazen ni polovičke.
soliver je napisal/-a:v kolikem času pa dobim položnico in zanima me če dobim sodnika za prekrške
lublancan je napisal/-a:soliver je napisal/-a:v kolikem času pa dobim položnico in zanima me če dobim sodnika za prekrške
ker je kazen fiksna, ti bo kazen napisala policijska postaja
sodnik za prekrške je po novem samo za višje kazni in kazni, kjer globa ni točno določena
v roku ene 14 dni bi mogu dobit, sej kr hitr napišejo tist listek
soliver je napisal/-a:Imam eno vprašanje glede prekoračitve hitrosti.
Danes sem čez naselje kjer je omejitev 40 km/h peljal 57km/h, pri tem pa so me ujeli na radar. Denarna kazen je 30 000 Sit. Zanima me če ja kakšna možnost da se kakorkoli pritožim ali karkoli storim glede zmanjšanja kazni, ker nisem zaposlen, in še hodim v šolo. Ali je možnost da se kazen kakorkoli zniža.
Prosim za odgovore, najrajši od takšnih z izkušnjami.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov