kljukec je napisal/-a:to je v veljavi vsaj 10 let
ja rabš v slo definitivno
vrjetn tud v tujini - za to točn ne vem
pr tem e k b mi je glupo sam to, da lahko z yugotom recimo neko prikolco voziš samo z b kategorijo, to isto prikolco pa recimo z discoveryem ne morš- ker je skupna masa preko 3500 kg- kokr ti dovoli izpit b kat.
lp
Airborne je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:to je v veljavi vsaj 10 let
pr tem e k b mi je glupo sam to, da lahko z yugotom recimo neko prikolco voziš samo z b kategorijo, to isto prikolco pa recimo z discoveryem ne morš- ker je skupna masa preko 3500 kg- kokr ti dovoli izpit b kat.
lp
Ni tako, z Yugotom ne moreš vozit take prikolice brez E k B,ker samo z B lahko voziš prikolico katere največja dovoljena teža ne presega teže praznega vlečnega vozila in skupna teža ne sme presegati 3,5t.
l.p.
kljukec je napisal/-a:Airborne je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:to je v veljavi vsaj 10 let
lp
Ni tako, z Yugotom ne moreš vozit take prikolice brez E k B,ker samo z B lahko voziš prikolico katere največja dovoljena teža ne presega teže praznega vlečnega vozila in skupna teža ne sme presegati 3,5t.
l.p.
dobro ampak našo bivšo prikolco pa lahko vleče peugeot 405 1.6 karavan
se nm je zgodl
lp
Airborne je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:Airborne je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:to je v veljavi vsaj 10 let
lp
l.p.
dobro ampak našo bivšo prikolco pa lahko vleče peugeot 405 1.6 karavan
se nm je zgodl
lp
Ja se strinjam da je mal glupo vse skupaj.Jaz zdej sploh ne vem a naj grem delat ta E k B, ker avto je prazen ravno toliko težak kot max obtežitev prikolice, skupno je pa teža pod 3,5t. Poznam pa primere ko so jim zatežil policaji kljub temu da sta bila zgornja pogoja izpolnjena.Zdaj me pa zanima stališče kakega policaja, da bomo enkrat za vedno zvedli kako je s tem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost