Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

chino
Nov uporabnik

Podpis / ne-podpis plačilnega naloga

Napisal/-a chino To apr 05, 2005 9:56 am

Zanima me, kakšna je razlika v kasnejšem postopku, če plačilni nalog policije podpišeš, ali pa tega ne storiš?
Ali pomeni podpis priznanje morebitnega storjenega prekrška ali le potrdilo, da si plačilni nalog sprejel?

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Re: Podpis / ne-podpis plačilnega naloga

Napisal/-a D.J. To apr 05, 2005 10:07 am

chino je napisal/-a:.. le potrdilo, da si plačilni nalog sprejel?

Samo to :)
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
Policist
Novinec

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a Policist To apr 05, 2005 10:09 am

S podpisom samo potrdiš, da si prejel plačilni nalog. Nikakor to ne pomeni, da s tem priznavaš prekršek. V nadaljnjem postopku to ne pomeni razlike.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER To apr 05, 2005 7:03 pm

Če pl. naloga ne podpišeš to nima nobenega pomena za nadaljni postopek. Podpis pomeni, kot so povedali že drugi, le prejem naloga
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso To apr 05, 2005 7:11 pm

sam pol pa, ce ne podpises pa se lahko na to zgovarjas, da ga nisi dobil al kak?
Kr enkrat ko naj bi skoz rdeco pelal so me vstavli in nisem podpisal pa mi ni izrocil zapisnika je rekel , a dobim po posti , pol pa dolgo ni blo nic pa kr naenkrat od davcne izterjava. Jaz sem sam :shock: . Pol pa sel na postajo po zapisnik povedal kak je na stvari pa so rekli , da ga ne najdejo naj pridem cez par dni in pol se je zapisnik naenkrat pojavil spodaj pa napisano z drugo pisavo in je pisalo : Izroceno v roke! Hehe sam smejal sem se! No pol pa sem sam nekaj malega placal davcni kr je en policaj, ko se poznamo rekel , da bolje da placam , da z pritozbo ne bo nic pa sem 10000 od 40000 SIT (rdeca luc) ostalo pa se ni blo pa je ze kr kake dobre 4 leta od tega ! LP
AH NI NAM LAHKO!
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov