Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
G-RaceR
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Prijavila me je, da sem jo zbil!!!???

Napisal/-a G-RaceR Pe apr 08, 2005 5:07 pm

Vceraj sem s kolegom odhajal iz picerije v Celju in pri vožnji vzratno opazil gospo (okoli 45 let), ki gre mimo, stopil sem po plinu, da mi je nebi bilo treba čakat in pred njo zavil tako da sem ji zaprl pot, gospa se je verjetno od straha ustrašila in odskočila stran, jaz jo pogledam in skomignem z rameni ona pa se neki "dere" in žuga s prstom za menoj...
Midva s kolegom pa sva se le nasmejala en drugemu ter se odpeljala.

Danes pa k meni pridejo policisti, da me je ženska prijavila ker naj bi jo ZBIL,
in ji povzročil poškodbe, rekli so da je bila pri zdravniku, da ima priče...ipd...
JAZ PA SE JE Z AVTOM NITI DOTAKNIL NISEM. TUDI NA AVTU NI NOBENIH SLEDOV,
AVTO JE NAMREČ UMAZAN IN BI SE VIDELI VSAJ ODTISI, KI JIH PA NI.

Dobil sem položnico za "pobeg iz kraja nesreče". 120000sit, oz. 60000sit.
in baje da me bo še tožila?!?!

Kaj narediti?

Hvala LP.
"Ni nam lahko...!"

PeCi
Stalni uporabnik

Napisal/-a PeCi Pe apr 08, 2005 5:18 pm

u picerijo pojd pa vpraši če je kdo od zaposlenih kej vidu, tud ti maš kolega za pričo, pa eno obsežno pritožbo bo treba napisat.
Zadnjič spremenil PeCi, dne Pe apr 08, 2005 5:18 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Pe apr 08, 2005 5:18 pm

probaj zvedet kdo je, pa pojdi do nje!! ce ne pa enga doberga odvetnika, sicer si pa v prednosti, ker je tvoj kolega prica!! pomoje da ni taka panika :?

kwan
Nov uporabnik

Napisal/-a kwan Pe apr 08, 2005 5:24 pm

Začni se obnašat kot kultiviran voznik pa neboš mel problemov! :shock:

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Pe apr 08, 2005 5:28 pm

ODVETNIK!

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Pe apr 08, 2005 5:30 pm

poslikaj auto, probi dobit priče (kšna k je stala zuni), posnetek s kšne nadzorne kamere - kšn objekt v bližini....
vse to napišeš v pritožbo
podpis

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Pe apr 08, 2005 5:36 pm

Probaj zvedeti kdo je gospa ,se osebno oglasiš pri njej,jo postaviš pred dejstvo,kaj se zgodi če poda krivo ovadbo,povej ji da imaš video posnetek,na katerem je razvidno da jo nisi dotaknil,pač malo blefiraš,pa bo sigurno umaknila ovadbo ;) ,pa probaj dobiti čim več prič,zmeni se s kolegi,da pričajo zate,pač bilo vas je ene 6 na pici in so videli vse skupaj ;)
Slika

anonimus
Nov uporabnik

Napisal/-a anonimus Pe apr 08, 2005 5:40 pm

Hja, če je bla ženska res pri zdravniku in ma dokazilo da je poškodovana, pol boš težko dokazal da je ti nisi poškodoval... razen če maš res ene hude priče... Kolega ki je bil s tabo v avtu že ne bo dovolj... Sicer pa, a so policisti opravli ogled tvojega avtomobila, in poslikali "poškodbe" (ki jih po tvoji izjavi ni)??

Ampak mi ne gre v račun da so te kaznovali po ZVCP-ju, opustitev poškodovanca v prometni nesreči je namreč kaznivo dejanje in se zato obravnava po KZ-ju... :roll: Bimmer??

Kar se pa tiče tožbe, pa imaš (al pa bi vsaj mogu met) zavarovan avto, za poškodbe, ki jih povzročiš tretji osebi... Naj se teta kr lepo na tvoji zavarovalnici zmeni... In ko ji bojo (če ji bojo) izplačali odškodnino, bo itak mogla podpisat poravnalno pogodbo, kjer piše da se odpoveduje nadaljnim tožbam oz. odškodninskim zahtevkom...

Sicer se je pa v podobvnih primerih res najbolj pametno ustavt, pa človeka mal povprašat "po zdravju"...

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Pe apr 08, 2005 5:48 pm

Moj fotr je enkat isto vzratno vozu, opazu eno starko, ustavu, je šla una mim in je nadaljevau. Eni fuul pozorni očividci so pa vidl kako jo je on kao "zbil", so si zapisal registrsko in je kapsarija h nam na dom prsla. Pr nas so pa lepo avto pogledal, ki je biu na srečo dost prašen, in so vidl da ni uzadi nikjer prah "obrisan", torej ni nobenga zadel. Tko da niso potem nc vec hotl in so lepo šli.Pa je isto una mel priče itd.
Tko da če maš kšno možnost, poslikaj avto, čeprov je najbrs že prepozn, pa probi dobit tisto ku*** zdravniško potrdilo ot une da se vidjo te njene grozne fizične poškodbe :-P
lp

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Pe apr 08, 2005 5:49 pm

kwan je napisal/-a:Začni se obnašat kot kultiviran voznik pa neboš mel problemov! :shock:

:con

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Pe apr 08, 2005 6:09 pm

pejt na policijo. ces bi jo zbil bi mel kr dost poskodovan avto. kako pol da je tvoj avto neposkodovan? tozi ti njo ker laze pred zakonom! :)

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman Pe apr 08, 2005 6:20 pm

Taki ljudje mi gredo pa iber na falus...sicer mam spoštovanje do starejših, vendar je pa enkrat vsega too much,..drugič ti priporočam da jo zbiješ in boš vsaj pravično kaznovan,ne pa da si kaznovan po nedolžnem!
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Pe apr 08, 2005 6:32 pm

Jaz ti priporočam drugo pot - požri kislo jabolko in pojdi do gospe- lepo se ji opraviči, razloži da si v hudi finančni situaciji, da je žal nisi videl, da ti je zelo žal, kakšna bombonjerica bi tudi pomagala... sicer sam si boš mislil svoje, ampak verjemi mi včasih se trd oreh stre na dosti lažji način, čeprav veš da imaš prav. Sedaj pa premisli ali boš teral svoje ali pa boš dosti ceneje prišel skozi. Če pa na vse to ostane odločna se ji lepo zahvali in povej da se vidita na sodišču in da je sramota da laže pri svojih letih- če je seveda vse popolnoma res kar si napisal. Drugič pa bodi bolj previden in ne divjaj, ker vidiš da ni nič dobrega iz tega. Pa verjemi mi da te nebi prijavila če bi se opravičil po teranju rikverc - prijavila te je ker sta se s frendom režala kako je neumna, stara in počasna :roll:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

kwan
Nov uporabnik

Napisal/-a kwan Pe apr 08, 2005 6:40 pm

Coleman je napisal/-a:Taki ljudje mi gredo pa iber na falus...sicer mam spoštovanje do starejših, vendar je pa enkrat vsega too much,..drugič ti priporočam da jo zbiješ in boš vsaj pravično kaznovan,ne pa da si kaznovan po nedolžnem!

Ja stari ful dobra ideja! Bi lahko kako akcijo naredli pa jih en dan ene 20 zbil! Ker ti stari so pa res ej tečni k hudič! :?

INFINITY: Se popolnoma strinjams tabo!

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Pe apr 08, 2005 6:41 pm

INFINITI je napisal/-a:Jaz ti priporočam drugo pot - požri kislo jabolko in pojdi do gospe- lepo se ji opraviči, razloži da si v hudi finančni situaciji, da je žal nisi videl, da ti je zelo žal, kakšna bombonjerica bi tudi pomagala... sicer sam si boš mislil svoje, ampak verjemi mi včasih se trd oreh stre na dosti lažji način, čeprav veš da imaš prav. Sedaj pa premisli ali boš teral svoje ali pa boš dosti ceneje prišel skozi. Če pa na vse to ostane odločna se ji lepo zahvali in povej da se vidita na sodišču in da je sramota da laže pri svojih letih- če je seveda vse popolnoma res kar si napisal. Drugič pa bodi bolj previden in ne divjaj, ker vidiš da ni nič dobrega iz tega. Pa verjemi mi da te nebi prijavila če bi se opravičil po teranju rikverc - prijavila te je ker sta se s frendom režala kako je neumna, stara in počasna :roll:

In živi naprej s še maanjšo samozavestjo in občutkom brezmoči pred drugimi?
a-a, tak pa ne bo šlo. presneta baba stara, mi ji penzijo plačujemo, tu pa bo nekaj j.... v glavo. Ni šans. Res kaka nadzorna kamera, če je bila kje v bližini.
Idi ti njo tožit, ker tzi je naredla strah pred policijo. posledice so pa zdaj, ko ti policaja vidiš, postaneš nervozen, se potiš in imaš občutek nelagodja....bla bla...
mater bluzim.
/me off
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Pe apr 08, 2005 7:04 pm

Asterix je napisal/-a:In živi naprej s še maanjšo samozavestjo in občutkom brezmoči pred drugimi?
a-a, tak pa ne bo šlo. presneta baba stara, mi ji penzijo plačujemo, tu pa bo nekaj j.... v glavo. Ni šans. Res kaka nadzorna kamera, če je bila kje v bližini.
Idi ti njo tožit, ker tzi je naredla strah pred policijo. posledice so pa zdaj, ko ti policaja vidiš, postaneš nervozen, se potiš in imaš občutek nelagodja....bla bla...
mater bluzim.
/me off
e moj galski junak, strinjam se s teboj, no - ne v celoti, no - niti ne delno, no - pravzaprav samo s tistim rdeče označenim na koncu ;)

glede teme pa je tudi moje mnenje: lepa beseda lepo mesto najde

pa še:
Vceraj sem s kolegom odhajal iz picerije v Celju in pri vožnji vzratno opazil gospo (okoli 45 let), ki gre mimo, stopil sem po plinu, da mi je nebi bilo treba čakat in pred njo zavil tako da sem ji zaprl pot, gospa se je verjetno od straha ustrašila in odskočila stran, jaz jo pogledam in skomignem z rameni ona pa se neki "dere" in žuga s prstom za menoj...
Midva s kolegom pa sva se le nasmejala en drugemu ter se odpeljala.

če bi to videl, G-RaceR - pa sigurno si vsaj malo omilil opis - bi te še sam prijavil zaradi ogrožanja pešcev.
lp pilgrim

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Pe apr 08, 2005 7:06 pm

lol, kasj si fukjen kaj si stari vse zmislijo.
malo jih j**e z spominom zgleda

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Pe apr 08, 2005 8:02 pm

Asterix je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a:Jaz ti priporočam drugo pot - požri kislo jabolko in pojdi do gospe- lepo se ji opraviči, razloži da si v hudi finančni situaciji, da je žal nisi videl, da ti je zelo žal, kakšna bombonjerica bi tudi pomagala... sicer sam si boš mislil svoje, ampak verjemi mi včasih se trd oreh stre na dosti lažji način, čeprav veš da imaš prav. Sedaj pa premisli ali boš teral svoje ali pa boš dosti ceneje prišel skozi. Če pa na vse to ostane odločna se ji lepo zahvali in povej da se vidita na sodišču in da je sramota da laže pri svojih letih- če je seveda vse popolnoma res kar si napisal. Drugič pa bodi bolj previden in ne divjaj, ker vidiš da ni nič dobrega iz tega. Pa verjemi mi da te nebi prijavila če bi se opravičil po teranju rikverc - prijavila te je ker sta se s frendom režala kako je neumna, stara in počasna :roll:

In živi naprej s še maanjšo samozavestjo in občutkom brezmoči pred drugimi?
mater bluzim.
/me off

Jaz sem mu svetoval naj prvo proba na lep način, saj se skoraj vedno doseže rezultate; če nekoga že misel na to spravlja v občutek da nima samozavesti je tako in tako nima (al mu pa kej v hlačah manjka). Še enkrat si podrobno preberi kaj sem napisal ;)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
G-RaceR
Nov uporabnik

Napisal/-a G-RaceR Pe apr 08, 2005 8:24 pm

res morem it pogledat tja v picerijo če je kdo kaj videl...

lp

še kakšni predlogi
"Ni nam lahko...!"
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov