Coleman je napisal/-a:Taki ljudje mi gredo pa iber na falus...sicer mam spoštovanje do starejših, vendar je pa enkrat vsega too much,..drugič ti priporočam da jo zbiješ in boš vsaj pravično kaznovan,ne pa da si kaznovan po nedolžnem!
INFINITI je napisal/-a:Jaz ti priporočam drugo pot - požri kislo jabolko in pojdi do gospe- lepo se ji opraviči, razloži da si v hudi finančni situaciji, da je žal nisi videl, da ti je zelo žal, kakšna bombonjerica bi tudi pomagala... sicer sam si boš mislil svoje, ampak verjemi mi včasih se trd oreh stre na dosti lažji način, čeprav veš da imaš prav. Sedaj pa premisli ali boš teral svoje ali pa boš dosti ceneje prišel skozi. Če pa na vse to ostane odločna se ji lepo zahvali in povej da se vidita na sodišču in da je sramota da laže pri svojih letih- če je seveda vse popolnoma res kar si napisal. Drugič pa bodi bolj previden in ne divjaj, ker vidiš da ni nič dobrega iz tega. Pa verjemi mi da te nebi prijavila če bi se opravičil po teranju rikverc - prijavila te je ker sta se s frendom režala kako je neumna, stara in počasna
e moj galski junak, strinjam se s teboj, no - ne v celoti, no - niti ne delno, no - pravzaprav samo s tistim rdeče označenim na koncuAsterix je napisal/-a:In živi naprej s še maanjšo samozavestjo in občutkom brezmoči pred drugimi?
a-a, tak pa ne bo šlo. presneta baba stara, mi ji penzijo plačujemo, tu pa bo nekaj j.... v glavo. Ni šans. Res kaka nadzorna kamera, če je bila kje v bližini.
Idi ti njo tožit, ker tzi je naredla strah pred policijo. posledice so pa zdaj, ko ti policaja vidiš, postaneš nervozen, se potiš in imaš občutek nelagodja....bla bla...
mater bluzim.
/me off
Vceraj sem s kolegom odhajal iz picerije v Celju in pri vožnji vzratno opazil gospo (okoli 45 let), ki gre mimo, stopil sem po plinu, da mi je nebi bilo treba čakat in pred njo zavil tako da sem ji zaprl pot, gospa se je verjetno od straha ustrašila in odskočila stran, jaz jo pogledam in skomignem z rameni ona pa se neki "dere" in žuga s prstom za menoj...
Midva s kolegom pa sva se le nasmejala en drugemu ter se odpeljala.
Asterix je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Jaz ti priporočam drugo pot - požri kislo jabolko in pojdi do gospe- lepo se ji opraviči, razloži da si v hudi finančni situaciji, da je žal nisi videl, da ti je zelo žal, kakšna bombonjerica bi tudi pomagala... sicer sam si boš mislil svoje, ampak verjemi mi včasih se trd oreh stre na dosti lažji način, čeprav veš da imaš prav. Sedaj pa premisli ali boš teral svoje ali pa boš dosti ceneje prišel skozi. Če pa na vse to ostane odločna se ji lepo zahvali in povej da se vidita na sodišču in da je sramota da laže pri svojih letih- če je seveda vse popolnoma res kar si napisal. Drugič pa bodi bolj previden in ne divjaj, ker vidiš da ni nič dobrega iz tega. Pa verjemi mi da te nebi prijavila če bi se opravičil po teranju rikverc - prijavila te je ker sta se s frendom režala kako je neumna, stara in počasna
In živi naprej s še maanjšo samozavestjo in občutkom brezmoči pred drugimi?
a-a, tak pa ne bo šlo. presneta baba stara, mi ji penzijo plačujemo, tu pa bo nekaj j.... v glavo. Ni šans. Res kaka nadzorna kamera, če je bila kje v bližini.
Idi ti njo tožit, ker tzi je naredla strah pred policijo. posledice so pa zdaj, ko ti policaja vidiš, postaneš nervozen, se potiš in imaš občutek nelagodja....bla bla...
mater bluzim.
/me off
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov