dros je napisal/-a:Gre se za znanje ne za kazen! Kako ti lahko vzamejo znanje?
Asterix je napisal/-a:Totalno blesavo je, da ga moraš opravljat še enkrat. Ok, vzamejo ti za 6 mesecev, to je ukrep, ok, ne pa da moraš še enkrat delat, saj si izpit že naredil, saj nisi zaradi prekrška pozabil vozit, tore vozit znaš. To je samo zato, da gre dnar od tebe.
Pa čez 1.5 naj vzamejo za eno leto, pa naj dajo 500k kazni, samo da moraš ponavljat, je pa čisto mimo. Pravi kekci so.
lublancan je napisal/-a:Asterix je napisal/-a:Totalno blesavo je, da ga moraš opravljat še enkrat. Ok, vzamejo ti za 6 mesecev, to je ukrep, ok, ne pa da moraš še enkrat delat, saj si izpit že naredil, saj nisi zaradi prekrška pozabil vozit, tore vozit znaš. To je samo zato, da gre dnar od tebe.
Pa čez 1.5 naj vzamejo za eno leto, pa naj dajo 500k kazni, samo da moraš ponavljat, je pa čisto mimo. Pravi kekci so.
point je, da si pou leta brez vozniške, greš v avtošolo, kjer osvežijo tvoje znanje in si potem 2 leti voznik začetnik in moraš met 0,0
torej si napihal preveč -> 2 let morš bit trezen za volanom + 0,5 leta ne voziš = 2,5 leta mamo mir pred enim pijanim voznikom
seveda le v teoriji....
TDI freak je napisal/-a:Da nebom odpiru nove teme me zanima še nekaj,včasih so ti vzeli izpit če si prekoračil hitrost za 100% ali več npr.,če si se peljal v naselju 100km/h,izven naselja180Km/h, na avtocesti 260km/h.Zanima me kako je s tem po novem zakonu,slišal sem da sedaj če prekoračiš hitrost za 50% v naselju,izven naselja, ali na avtocesti ti že vzamejo izpit. ali je to res , prosim za informacijo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov