robi gumpot je napisal/-a:Sem voznik začetnik in me je strah, da mi bodo izpit vzeli. Ve kdo koliko je meja za odvzem izpita za voznika začetnika?
KMX je napisal/-a:robi gumpot je napisal/-a:Sem voznik začetnik in me je strah, da mi bodo izpit vzeli. Ve kdo koliko je meja za odvzem izpita za voznika začetnika?
Kolkr jest vem mora met voznik začetnik 0,00 drugače je odvzem!
Nism pa 100%
gorgo je napisal/-a:KMX je napisal/-a:robi gumpot je napisal/-a:Sem voznik začetnik in me je strah, da mi bodo izpit vzeli. Ve kdo koliko je meja za odvzem izpita za voznika začetnika?
Nism pa 100%
to mislim da ni res, vcasih je blo za zacetnika 1,1, trenutno pa nevem tocno...
maL je napisal/-a:gorgo je napisal/-a:KMX je napisal/-a:robi gumpot je napisal/-a:Sem voznik začetnik in me je strah, da mi bodo izpit vzeli. Ve kdo koliko je meja za odvzem izpita za voznika začetnika?
Nism pa 100%
![]()
![]()
kaj si pa to zdj vn useku?
![]()
Za voznika začetnika je 100% meja 0.0 torej ne sme piti NIČ! (kar bi blo tut prav za vse voznike) Do kdaj si pa voznik začetnik je blo pa tut že obravnavano v eni temi...
lp,maL
Courage™ je napisal/-a:maL je napisal/-a:gorgo je napisal/-a:KMX je napisal/-a:robi gumpot je napisal/-a:Sem voznik začetnik in me je strah, da mi bodo izpit vzeli. Ve kdo koliko je meja za odvzem izpita za voznika začetnika?
Nism pa 100%
![]()
![]()
kaj si pa to zdj vn useku?
![]()
Za voznika začetnika je 100% meja 0.0 torej ne sme piti NIČ! (kar bi blo tut prav za vse voznike) Do kdaj si pa voznik začetnik je blo pa tut že obravnavano v eni temi...
lp,maL
kaj znaš ti brat ?
voznik začetnik ne sme napihati nič, AMPAK če napiha mu izpita ne odvzamejo za vedno če napiha manj kot 1.1 ! Voznik ki ni začetnik LAHKO napiha do 0,5 promila pa ne dobi kazni, medtem ko voznik začetnik dobi kazen že pri 0,2.
dajte si malo prebrat zadeve predn pribijate v meglo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov