Kaj sledi temu? Bom dobil domov poloznico? Sodnika?

hvala za odgovore!!!
dyn je napisal/-a:V noci iz sobote na nedeljo me je hotel policaj ustaviti a se nisem ustavil in nadeljeval z voznjo, posvetil je za mano z lucko v tablico in si jo verjetno zapovnil. Zaceli so me lovit in na sreco sem jim zbezal.![]()
Kaj sledi temu? Bom dobil domov poloznico? Sodnika?![]()
hvala za odgovore!!!
dyn je napisal/-a:V noci iz sobote na nedeljo me je hotel policaj ustaviti a se nisem ustavil in nadeljeval z voznjo, posvetil je za mano z lucko v tablico in si jo verjetno zapovnil. Zaceli so me lovit in na sreco sem jim zbezal.![]()
hvala za odgovore!!!
maestral je napisal/-a:dyn je napisal/-a:V noci iz sobote na nedeljo me je hotel policaj ustaviti a se nisem ustavil in nadeljeval z voznjo, posvetil je za mano z lucko v tablico in si jo verjetno zapovnil. Zaceli so me lovit in na sreco sem jim zbezal.![]()
hvala za odgovore!!!
Prepisano iz zakona, 126. člen :
"2. modra luč in kratek zvočni znak s sireno: voznik, za katerim vozi policijsko vozilo, ki daje tak znak, mora postopno zmanjšati hitrost in ustaviti ob robu ali zunaj vozišča. Voznik in potniki ne smejo izstopiti iz oziroma z vozila, dokler jim policist tega ne dovoli;
(11) Z globo najmanj 120.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik motornega vozila, ki ravna v nasprotju z določbo 2. točke tretjega odstavka tega člena."
dyn je napisal/-a:heh, se zavedam da sm naredu pizdarijo in mi je zal. Zdej sam cakam na poloznico in upam da ne bojo mi izpita vzeli :/
drugace pa se lahko zahvalim bogu da se mi ni nic zgodilo....
seat je napisal/-a:dej enkrat ustrel kapsa pa pol tle odpri temo "kaj sledi"
dyn je napisal/-a:heh, se zavedam da sm naredu pizdarijo in mi je zal. Zdej sam cakam na poloznico in upam da ne bojo mi izpita vzeli :/
metallic je napisal/-a:dyn je napisal/-a:heh, se zavedam da sm naredu pizdarijo in mi je zal. Zdej sam cakam na poloznico in upam da ne bojo mi izpita vzeli :/
Ja, zdej ti vsekakor verjamem, da ti je. Sam lohk bi bil ob glavo, pa ne samo ti...![]()
OK, dost bo očetovskega nakladanja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost