Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

dyn
Nov uporabnik

Kraj: n/a

kaj sledi? :((

Napisal/-a dyn Ne maj 22, 2005 3:34 am

V noci iz sobote na nedeljo me je hotel policaj ustaviti a se nisem ustavil in nadeljeval z voznjo, posvetil je za mano z lucko v tablico in si jo verjetno zapovnil. Zaceli so me lovit in na sreco sem jim zbezal. :shock:

Kaj sledi temu? Bom dobil domov poloznico? Sodnika? :o
hvala za odgovore!!!

Uporabniški avatar
Gti-Driver
Novinec

Re: kaj sledi? :((

Napisal/-a Gti-Driver Ne maj 22, 2005 8:15 am

dyn je napisal/-a:V noci iz sobote na nedeljo me je hotel policaj ustaviti a se nisem ustavil in nadeljeval z voznjo, posvetil je za mano z lucko v tablico in si jo verjetno zapovnil. Zaceli so me lovit in na sreco sem jim zbezal. :shock:

hvala za odgovore!!!

Verjetno boš dobu položnico po pošti. Vsaj pri meni je bilo tako.Lansko leto, po starem zakonu je bila kazen 40k sit, pa še polovičko sem mel. Zaj je pa kazen verjetno nekoliko večja ali pa tudi ne :?:

maestral
Nov uporabnik

Napisal/-a maestral Ne maj 22, 2005 8:46 am

dyn je napisal/-a:V noci iz sobote na nedeljo me je hotel policaj ustaviti a se nisem ustavil in nadeljeval z voznjo, posvetil je za mano z lucko v tablico in si jo verjetno zapovnil. Zaceli so me lovit in na sreco sem jim zbezal. :shock:

hvala za odgovore!!!

Prepisano iz zakona, 126. člen :
"2. modra luč in kratek zvočni znak s sireno: voznik, za katerim vozi policijsko vozilo, ki daje tak znak, mora postopno zmanjšati hitrost in ustaviti ob robu ali zunaj vozišča. Voznik in potniki ne smejo izstopiti iz oziroma z vozila, dokler jim policist tega ne dovoli;

(11) Z globo najmanj 120.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik motornega vozila, ki ravna v nasprotju z določbo 2. točke tretjega odstavka tega člena."

Uporabniški avatar
ItaliaMACHINA
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a ItaliaMACHINA Ne maj 22, 2005 9:24 am

fino, men je tudi zadnč en pobeg ratal...
DeadlyGetawaysTM
:twisted: če bomo kaj dam dobli pa nevem.. upajmo da ne. če ne ode ispit..
Slika

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Ne maj 22, 2005 9:25 am

maestral je napisal/-a:

hvala za odgovore!!!

Prepisano iz zakona, 126. člen :
"2. modra luč in kratek zvočni znak s sireno: voznik, za katerim vozi policijsko vozilo, ki daje tak znak, mora postopno zmanjšati hitrost in ustaviti ob robu ali zunaj vozišča. Voznik in potniki ne smejo izstopiti iz oziroma z vozila, dokler jim policist tega ne dovoli;

(11) Z globo najmanj 120.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik motornega vozila, ki ravna v nasprotju z določbo 2. točke tretjega odstavka tega člena."

Jao jao! Za 120.000 sit bi si lahk že kake felne ubodu.

dyn
Nov uporabnik

Napisal/-a dyn Ne maj 22, 2005 5:47 pm

ajaj 120k. Prevozu sm tudi rdeco in prehiteval po polni crti ..... se frke bojo :/

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Ne maj 22, 2005 5:53 pm

dyn je napisal/-a:ajaj 120k. Prevozu sm tudi rdeco in prehiteval po polni crti ..... se frke bojo :/

:ue Kva je z vami

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Ne maj 22, 2005 5:56 pm

Škoda, k mamo v sloveniji tolk bedn sistem. V ameriki bi bil doživljenjsko ob ispit.
Sorry no, sam taki res niso za na cesto. :nae

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne maj 22, 2005 6:04 pm

Jaz sem mel podoben primer, samo prej sem malo napihal, potem se odpeljal, ko me je dobo, cez noc na toplo v kletko, pa je blo 200 k sit pa se nek drobiz. po starem še.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Ne maj 22, 2005 6:11 pm

metallic je napisal/-a:Škoda, k mamo v sloveniji tolk bedn sistem. V ameriki bi bil doživljenjsko ob ispit.
Sorry no, sam taki res niso za na cesto. :nae

Se strinjam!

dyn
Nov uporabnik

Napisal/-a dyn Ne maj 22, 2005 6:25 pm

heh, se zavedam da sm naredu pizdarijo in mi je zal. Zdej sam cakam na poloznico in upam da ne bojo mi izpita vzeli :/
drugace pa se lahko zahvalim bogu da se mi ni nic zgodilo.... :cry:

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Napisal/-a Speedfighter Ne maj 22, 2005 6:30 pm

dyn je napisal/-a:heh, se zavedam da sm naredu pizdarijo in mi je zal. Zdej sam cakam na poloznico in upam da ne bojo mi izpita vzeli :/

Sej veš-na napakah se učimo.
Pa upam, da ti ni žal le zato, ker so te policaji dobili, ampak zaradi tega, kar si počel na cesti-drugič pa po pameti!

dyn
Nov uporabnik

Napisal/-a dyn Ne maj 22, 2005 6:32 pm

niso me dobili, zbezal sm ampak mislim da si je tablico zapisal niso niti vozli za mano, sam posvetil je z lucko v tablico ko sm sow mimo njega.... .(

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Napisal/-a Speedfighter Ne maj 22, 2005 6:39 pm

Dobil al pa ne dobil - vožnja čez rdečo, prehitevanje po polni črti...mal se zamisl kaj dejansko počneš na cesti - pa ne zarad policajev, če me razumeš...

Uporabniški avatar
oskar
Nov uporabnik

Kraj: jesenice

Napisal/-a oskar Ne maj 22, 2005 6:49 pm

Naredi nam uslugo in vrni izpit,ker si ga ne zaslužiš,zaradi takih kot si ti jokajo straši in prižigajo sveče ob cesti

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Ne maj 22, 2005 7:08 pm

Dobil boš verjetno manj kazni kot si jo zaslužiš... Drugič mogoče pri rdeči ne bo take sreče in boš končal kot še ena smrtna žrtev na Slo cestah, pa še koga boš mimogrede lahko s sabo potegnu v prerani grob.

Drugič po pameti, al pa peš ;)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne maj 22, 2005 7:15 pm

Mislim pa res kaj je z vami da sploh bežite pred kapsi a ne veste da si itak zapišejo registrsko številko če maš pa se smolo te pa še posnamejo jes bi takim ubežnikom dal še večje kazni ker taki tut ogrožajo ne samo sebe ampak tut druge res ne vem kaj je zvami
in pol jamrate tle gor kaj sledi mislim res izvirno dej enkrat ustrel kapsa pa pol tle odpri temo "kaj sledi"
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Ne maj 22, 2005 7:22 pm

seat je napisal/-a:dej enkrat ustrel kapsa pa pol tle odpri temo "kaj sledi"
:D :lol: :lol: :D

Ja tako to je, lahko bi en podforum odprl z imenom: Kaj sledi?
Groza je kaj se dogaja na naših cestah. Ne vem al ljudje nimajo več pameti al kaj. Sploh me je še bolj groza, ke so zdej v zadnji nesreči na Poljanskem klancu umrl trije moji znanci in kolegi... no ja ne trije, dva eden pa bo, če se zbudi iz kome bolj kot ne ko en kos zelenjave ležou na postli do konca svojih dni. GROZA!

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Ne maj 22, 2005 8:11 pm

dyn je napisal/-a:heh, se zavedam da sm naredu pizdarijo in mi je zal. Zdej sam cakam na poloznico in upam da ne bojo mi izpita vzeli :/

Ja, zdej ti vsekakor verjamem, da ti je. Sam lohk bi bil ob glavo, pa ne samo ti... :?
OK, dost bo očetovskega nakladanja. ;)

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Ne maj 22, 2005 8:37 pm

metallic je napisal/-a:

Ja, zdej ti vsekakor verjamem, da ti je. Sam lohk bi bil ob glavo, pa ne samo ti... :?
OK, dost bo očetovskega nakladanja. ;)

Namesto nakladanja bi bile nadvse primerne BATINE!!!!

:/:o:/
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost