Podoben primer, kot ga je imel moj brat, le da je bil moj brat v avtu spredaj

. Njegov avto je bil takrat star 10 let. Šli smo k cenilcu od zavarovalnice in on je hotel zapisat totalko. Tud mi nismo vedel kaj storit, ker je bil avto pred nesrečo čisto v redu in je vedno šel brez problemov

. Cenilec je rekel, da če škoda presega 60% vrednosti avta po evrotaxu zavarovalnica šteje to kot totalko. No ja kasnej smo ga le prepričal

, da so popravil, škode pa je blo nekje za 50% vrednosti avta.
Avto smo popravil na original servisu. Kasneje pa smo šli še k nekem fušar kleparju, ki nam je rekel da smo ga posral,

da bi nam magari zavarovalnica totalko pisala in dala denar, on pa bi vse zrihtal za polovico tega dnara. Pol dnara bi pa nam ostala

, pol pa njemu, avto pa bi bil zrihtan. No ja, sam sem pol nekje slišal, da če je avto že obravnavan kot totalka pa če se ti spet kaj nardi zavarovalnica tebi ne plača nič več. Če je pa to res pa ne vem

.
Jah, v tvojem primeru ne vem kolk je škode, glede na napisano kar precej, tko da bo mogoče cenilec pisal totalko. Mogoče ga boš prepričal

da ne, sam bo težko če je škode preveč. Drugače boš dobil denar in avto lahko popravljaš pri kakšnem fušarju

.