Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
yolle
Nov uporabnik

Smotana nesreča in kuponi

Napisal/-a yolle Če jun 16, 2005 12:07 pm

Lp

Stal sem v koloni v križišču(nepregledno z polno črto - desni ovinek) , potem pa sem hotu zaviti levo v eno ulico da bi se izognu gužvi. Ko pa sem volan glih mal namotov v levo , me je nabasal motorist. kaj pravte kdo je kriv, sam ne vem niti če sem bil že čez svoj pas. V tem je fora.
Na Cliotu mam škode tam za 150.000, k pa se poznava sva se zmenila da mi da on za kupon 170.000sit

Povejte če je to vredu, pa kdo ma tle več krivde..
lp
yolle
SlikaSlika
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Re: Smotana nesreča in kuponi

Napisal/-a Slide Če jun 16, 2005 12:09 pm

yolle je napisal/-a:Lp

Stal sem v koloni v križišču(nepregledno z polno črto - desni ovinek) , potem pa sem hotu zaviti levo v eno ulico da bi se izognu gužvi. Ko pa sem volan glih mal namotov v levo , me je nabasal motorist. kaj pravte kdo je kriv, sam ne vem niti če sem bil že čez svoj pas. V tem je fora.
Na Cliotu mam škode tam za 150.000, k pa se poznava sva se zmenila da mi da on za kupon 170.000sit

Kaj sta to s kuponi mutila? :shock:
Iz kje je motoris prpelu, od zadaj, od spredaj?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
yolle
Nov uporabnik

Re: Smotana nesreča in kuponi

Napisal/-a yolle Če jun 16, 2005 12:22 pm

Slide je napisal/-a:
yolle je napisal/-a:Lp

Kaj sta to s kuponi mutila? :shock:
Iz kje je motoris prpelu, od zadaj, od spredaj?

Od zadaj je prehiteval v ovinek čez polno črto in čez križišče

Lp
lp
yolle
SlikaSlika
Slika

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Če jun 16, 2005 12:33 pm

Ma itak da je on kriv, če je prehiteval čez polno črto-ne ga srat, pa mu kupona dajat! :?

Ares
Novinec

Napisal/-a Ares Če jun 16, 2005 12:41 pm

[

Čeprav a ti si hotel pa tud čez polno črto čez drugi vozni pas.. da bi prišel do stranske ceste? :?: Je označeno na cesti, s črtkami da se lahko prečka?

Uporabniški avatar
yolle
Nov uporabnik

Napisal/-a yolle Če jun 16, 2005 1:15 pm

Ares je napisal/-a:[

Čeprav a ti si hotel pa tud čez polno črto čez drugi vozni pas.. da bi prišel do stranske ceste? :?: Je označeno na cesti, s črtkami da se lahko prečka?

ja križišče je sam do križišča pa je skoz polna črta, razen pol če hočeš noter v ulico zavit je črtkana.
lp
yolle
SlikaSlika
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jun 16, 2005 1:21 pm

Ja vem da če ti zaviješ levo tam kjer je to dovoljeno, da je kriv tisti ki prehiteva...ker se tam pač ne sme(križišče.press) NE vem pa kako je to ko sta oba prekršek delala...pomoje je še vedno on kriv, ker ni imel kej iskat na tvoji levi...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Če jun 16, 2005 10:59 pm

Kriv je on. Na tvoji levi ni imel česa iskat, ti pa se lahko po voznem pasu prerazporejaš po mili volji.

Lp

Raptor
Novinec

Napisal/-a Raptor Po jun 20, 2005 8:21 am

kdo je kriv bo treba se dolocit...

ce ti je prletu v prednji el avtomobila bos verjetno ti kriv, razen ce bos dokazal drugace....

nesreca se je zgodila na mestu kjer ni neprekinjena crta se pravi je voznik motorja lahko vozil po tvoji levi (lahko rece da ti nisi mel smernika in je hotel zaviti v ulico) v tem primeru si ti kriv....
v primeru da bos dokazal da je skos vozil po tvoji levi (polna crta), se pravi da si ti vozil po CPP in si uposteval nacelo da vsi udelezenci v prometu upostevajo CPP in jih ne krsijo . Zato nisi predvideval da bi se ti kdo zaletel na tvoji desni ker bi s tem krsil CPP...Ce pa sploh nisi bil cez svoj pas in nisi nameraval zaviti pa je definitivno kriv on.

V veliki meri zna zavarovalnica dolocit deljeno krivdo.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost