splash je napisal/-a:situacije je taka, stoji pa takole :P
v glavnem kupil bi skuterja ki ima registracijo KR...., pa menda zdaj po tanovem baje gredo tablice z vozilom in potem bi jaz imel tablco KR, čeprav sem iz dolenjske?
Tomaz40 je napisal/-a:splash je napisal/-a:situacije je taka, stoji pa takole :P
v glavnem kupil bi skuterja ki ima registracijo KR...., pa menda zdaj po tanovem baje gredo tablice z vozilom in potem bi jaz imel tablco KR, čeprav sem iz dolenjske?
JP. Zdej se še Celjanov ne mormo več bat, ker se jih ne bo prepoznalo po tablici.
splash je napisal/-a:XFX je napisal/-a:Ja Celjani slovijo po svojih "dobrih" voznih lasnostih. :P
Ja ti lahko obdržiš tablice od motorja ali pa jih greš zamenjat za tiste, ki ti odgovarjajo.
se prav da jaz naredim prepis nase na kr tablce, potem jih grem pa lahko zamenjat z nm tablcami brez doplačila?
Damjan19 je napisal/-a:Ja pa ka je zej to?
Mal stereotipno se vam ne zdi?
Jz sm iz Celja pa sm že neštetokrat rešu možno nesrečo kr se vozim na študij v LJ in to sam zarad nakaterih petelinov, ki mislijo da če živijo v glavnem mestu da so neki več..
upam, da kdo izmed vas, ki tak zagovarjate neznanje celjanov in kranjčanov pri vožnji ni ta petelin, kr pol se mal zamislite kdo kej narobe dela
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov