Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

kako s tablicami?

Napisal/-a splash Ne jun 19, 2005 10:08 am

situacije je taka, stoji pa takole :P

v glavnem kupil bi skuterja ki ima registracijo KR...., pa menda zdaj po tanovem baje gredo tablice z vozilom in potem bi jaz imel tablco KR, čeprav sem iz dolenjske?

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: kako s tablicami?

Napisal/-a Tomaz40 Ne jun 19, 2005 10:18 am

splash je napisal/-a:situacije je taka, stoji pa takole :P

v glavnem kupil bi skuterja ki ima registracijo KR...., pa menda zdaj po tanovem baje gredo tablice z vozilom in potem bi jaz imel tablco KR, čeprav sem iz dolenjske?

JP. Zdej se še Celjanov ne mormo več bat, ker se jih ne bo prepoznalo po tablici.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Ne jun 19, 2005 10:27 am

Druge tablce greš kupt

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Re: kako s tablicami?

Napisal/-a splash Ne jun 19, 2005 11:41 am

Tomaz40 je napisal/-a:
splash je napisal/-a:situacije je taka, stoji pa takole :P

JP. Zdej se še Celjanov ne mormo več bat, ker se jih ne bo prepoznalo po tablici.

:?:

Uporabniški avatar
XFX
Novinec

Napisal/-a XFX Ne jun 19, 2005 11:44 am

Ja Celjani slovijo po svojih "dobrih" voznih lasnostih. :P

Ja ti lahko obdržiš tablice od motorja ali pa jih greš zamenjat za tiste, ki ti odgovarjajo.
Slika

Gost

Napisal/-a Gost Ne jun 19, 2005 11:47 am

Zraven Celjanov so pa itak Kranjčani, tko da... ;)
(Pa ne zraven po geografski legi, ampak po "dobrih" voznih lastnostih.)

Sm mislu, da so to bolj kot ne stereotipi, ampak že dalj časa opažam, da je to kar res.
Seveda z redkimi izjemami... izjeme potrjujejo pravilo. :P

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Ne jun 19, 2005 11:54 am

XFX je napisal/-a:Ja Celjani slovijo po svojih "dobrih" voznih lasnostih. :P

Ja ti lahko obdržiš tablice od motorja ali pa jih greš zamenjat za tiste, ki ti odgovarjajo.

se prav da jaz naredim prepis nase na kr tablce, potem jih grem pa lahko zamenjat z nm tablcami brez doplačila?

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Ne jun 19, 2005 12:04 pm

splash je napisal/-a:
XFX je napisal/-a:Ja Celjani slovijo po svojih "dobrih" voznih lasnostih. :P

se prav da jaz naredim prepis nase na kr tablce, potem jih grem pa lahko zamenjat z nm tablcami brez doplačila?

ti nardiš pač uno kupoprodajno pogodbo in ko greš registrirat motor, rečš da bi rd meu nove tablce
prometno boš itq novo dubu(ker je pač drug lastnik), za tablco boš pa seveda doplaču
podpis

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Ne jun 19, 2005 12:05 pm

Ja pa ka je zej to?
Mal stereotipno se vam ne zdi?

Jz sm iz Celja pa sm že neštetokrat rešu možno nesrečo kr se vozim na študij v LJ in to sam zarad nakaterih petelinov, ki mislijo da če živijo v glavnem mestu da so neki več..

upam, da kdo izmed vas, ki tak zagovarjate neznanje celjanov in kranjčanov pri vožnji ni ta petelin, kr pol se mal zamislite kdo kej narobe dela

Aja, pa če se kdo zgubi in v zadnem trenutku da žmigavc, vi ga spustite skoz pol pa bentite čez tablice po dolgem in počez, v bistvu bi se pa čez 20m na semaforju enako sunkovito ustavli

mislim, malo uvidevnosti

dečku odgovorite na vprašanje, zadržte se pa raznih misli ki se direktno na temo ne tičejo, kr menim, da forum ni bil narjen da se bo ocenjevalo lastnosti voznikov
Zadnjič spremenil Damjan19, dne Ne jun 19, 2005 12:10 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Ne jun 19, 2005 12:08 pm

Tut mene zanima kaj je narobe z celjani? Kva so vam nardil na cesti??

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Ne jun 19, 2005 12:14 pm

Damjan19 je napisal/-a:Ja pa ka je zej to?
Mal stereotipno se vam ne zdi?

Jz sm iz Celja pa sm že neštetokrat rešu možno nesrečo kr se vozim na študij v LJ in to sam zarad nakaterih petelinov, ki mislijo da če živijo v glavnem mestu da so neki več..

upam, da kdo izmed vas, ki tak zagovarjate neznanje celjanov in kranjčanov pri vožnji ni ta petelin, kr pol se mal zamislite kdo kej narobe dela

U kriza ej. Dihi. Se pritožuješ, kot da je kdo tebi rekel da ne znaš vozit. Sej to kar sem prej rekel, ne pomeni da noben iz okolice Celja ne zna vozit, pomeni pa da v ljubljanski okolici če vidiš Celjske tablice se probaš mal izognit. V LJ so Celjani neki tazga kot Italijani za volanom.

Mogoče je samo stereotip, mogoče ni, jest imam pa Cejane raje pred mano, da jih vidim kot za mano, kjer jih ne.

SPLASH: Če ti to tolk pomeni kakšne tablice imaš, je res najbolš da jih daš čimprej zamenjat, meni osebno bi mi blo pa čist vseen kakšne so tablice.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Ne jun 19, 2005 1:13 pm

najlepša vam hvala za odgovore, pa ni treba se kregat zdaj kdo je pač boljši šofer.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov