policist mi reče "kontrola prometa" in zahteva dokumente. mu dam dokumente pol mi pa pribije da sem prehitro peljal in da bo kazen 300 kun.

no problem nastane ker mi noče vrnit dokumentov, in ker se konflikta ni dal rešit sem mu rekel naj mi pove svoje ime da pokličem PP da se stvat reši.
nakar priletita še ostala dva njegova kolega in eden me hoče celo fizično prijeti
no fizični obračun se je hitro končal, sem se mu spretno umaknil, po približno pol ure pregovarjanja (ni mi hotel izdati svojega imena), pa se je le odločil da gre stvar preverit, no "povabi" še mene zraven in skupaj se zapeljeva 500m nazaj kjer mi je izmeril hitrost, no sam je pol opazil da tam obstaja znak za konec naselja in da nisem potem prehitro peljal, model pa pribije "no te table pa še včeri ni blo" (fak vsako naselje mora imeti tudi tablo za konec naselja - hrvaška pamet)

no okej pol mi vrne dokumente, (čeprav se vid da je jezen kot ris), ampak jest hočem še vedno njegove podatke da se pritožim, no tega nisem dosegel zato sem si zapisal registrsko št. vozila in takoj odšel na PP buje, kjer sem povedal za kaj se gre.
no načelnik se mi je samo ustno opravičil in mi dal obrazec za pritožbo, ter mi povedal da se stvar naprej ureja na PU Pula. no seveda nisem butast da bom zdej zgublu 1 mesec cajta ker itak ne bi nič dosegel, samo sem mu rekel da na tak način oni EU ne bodo nikoli videli in odšel.