Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

zdele iz kina me je na cesti cakal presenecenje!

Napisal/-a H2 So jul 02, 2005 8:24 pm

peljem se jest use lepo in prav nakar naletim na eno skodo octavio caravan ki pa ko je zavijala ni dajala zmigavcev in tudi bila je pocasna!
no stvar je taka.na cesti sem ji sledil ker je sla po moji poti nakar je prisla cesta z prekinjeno crto(tisto da lahko prehitevas) jo zacenjam prehitevat ker ona ni dala zmigavca!no nakar zavije ona levo in se zabije vame.mam poskodovana spredna desna vrata in zadna desna vrata!no ta zenska ubistvu ni znala vozit.moras zmigavc nakazat 3m se mi zdi preden zavijes pa tui to ni.pa tudi pri zelezniski progi ki je semafor tudi tam ni nakazala zmigavca kam bo zavila.no jest sem jo zacel prehitievat 1m preden je ona zacela zavijat.ona je pa tko nc vidla pa sm hitr vozu mislm 10km/h vec kot bi mogu ker sem prehitevu!in una zenska ne ni me vidla.pol sm biu jest kriv in use dokler ni prisla policija.....
nasreco je biu tak starejsi prjazn policist tako da je blo uredu.mel sm ocividce zamano ki so povedali da res ni nakazovala kam bo sla.digica pa nism mel tko da.cez 3dni dobim avto ker sem jim zatezil!pa se tako ga negrem jast iskat!
sam povem vam tko da nebi kdo prehiteval ce bo vidu da kdo ne nakazuje smeri kam bo zavil! :evil: !
aja zenska je blond!

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Re: zdele iz kina me je na cesti cakal presenecenje!

Napisal/-a vesolc So jul 02, 2005 8:29 pm

h2 je napisal/-a:aja zenska je blond!

to ti je podatek ja :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ So jul 02, 2005 8:30 pm

ja ženska za volanom :lol: kaj je bla starejša :?: ja to morš zmiri pazit... jst zmiri gledam kako kdo vozi prej ku ga grem prehitevat ;)
Upam da boš hmalu popravu in da bo use uredu ;)

PS: sej vazno je da vam ni nić :!:

LP 8)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jul 02, 2005 8:39 pm

Tema se zaklepa, če ma pa avtor kakšen tehten razlog zakaj naj bi se spet odprla pa naj pošlje PM enemu od moderatorjev. Če nimaš zraven kakšenga dekoderja itak ne razumeš zakaj se gre, kolikor pa sem uspel razbrat, pa avtor ne potrebuje pravnega nasveta.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost