Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Odvoz z pajkom + kazen

Napisal/-a Trigger Če jul 07, 2005 2:06 am

Mene zanima samo koliko je kazen potem ko ti avto enkrat odpelje pajek. Na prevzemu sem plačal 16k sit. Sedaj me pa še zanima ali naj pričakujem še kazen redarstva ali ne.

Hvala in LP
Ni vse 206 kar se sveti :-)Slika

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Če jul 07, 2005 6:07 am

Če si dobil obvestilo redarstva na avtu lahko pričakuješ kazen, drgač pa ne. Men ga je pajek odpelu iz pločnika, sem plaču 16 jurjev komunali pri prevzemu, pa še 10 jurjev (polovična kazen) za napačno parkiranje redarstvu oz. občini. :twisted:

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Če jul 07, 2005 8:04 am

ban je napisal/-a:Če si dobil obvestilo redarstva na avtu lahko pričakuješ kazen, drgač pa ne. Men ga je pajek odpelu iz pločnika, sem plaču 16 jurjev komunali pri prevzemu, pa še 10 jurjev (polovična kazen) za napačno parkiranje redarstvu oz. občini. :twisted:

Točn tako je.Preverjeno v torek! :evil: samo čudn se mi zdi da nisi mel ovojnice obvestila raedarstva že na avtu,ker ti ga itak poslikajo....no če si priden pa plačaš v 8 dneh je 5k,če ne pa 10k.jafak

mekon
Nov uporabnik

Napisal/-a mekon Če jul 07, 2005 8:09 am

Jap, tistih par sto tolarjev na parkingu al pa v park hisi je baksis proti luxusu, ko ti ga odpelje pajek...

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če jul 07, 2005 12:56 pm

no še moj primer izpred let...
pajk odpeljal avto 16k + kazen 15 k...največja možna torej...

imaš pa možnosti: 16+5 ali 16+10 ali 16+15
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Če jul 07, 2005 5:43 pm

Kako pa veš da ti je avto pajk odpelu? Kam morš to poklicat? Polcijo al kam?

Res ne vem :roll:

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Če jul 07, 2005 5:48 pm

Cena za odvoz s pajkom je enotna torej 16k SIT, kazen pa je odvisna od prekrška, ki si ga storil. Če poveš kje je bil avto parkiran preden so ti ga odpeljali ti bomo lahko povedali tudi višino kazni.
Drugače pa si več o višini kazni za napačno parkiranje lahko preberete v Odloku o cestnoprometni ureditvi (Ur. l. Republike Slovenije, št. 33 / 2001)
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Trigger Pe jul 08, 2005 6:05 pm

Ah parkiran je bil se mi zdi na Gregorčičevi v Lj., vsaj zdi se mi tako. To je tam blizu kliničnega centra. Jah parkiran je bil pa na pločniku kakor še vsaj 10 ostalih avtomobilov z LJ tablicami. Eden je celo zablokiral prehod za pešce ampak odpeljali so le mojega :evil:

In aja ko sem opazil da ni več avta sem poklical policijo, tam so mi dali telefonsko od pajka in sem jih poklical.

Kazen bo 20k če plačam takoj bo 10 tako sem slišal.

Ah jebat ga bo že.
Ni vse 206 kar se sveti :-)Slika

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a PuBBeC Pe jul 08, 2005 6:18 pm

ban je napisal/-a:Če si dobil obvestilo redarstva na avtu lahko pričakuješ kazen, drgač pa ne. Men ga je pajek odpelu iz pločnika, sem plaču 16 jurjev komunali pri prevzemu, pa še 10 jurjev (polovična kazen) za napačno parkiranje redarstvu oz. občini. :twisted:

Enak primer: obvestilo sem dobil 5minut po tem pa avta več ni bilo, tako je naisano bilo na zapisniku. Bil sem v šoli in se vrnil avta ni bilo več tam, šel sem na Nigrad in je bil tam, plačal sem 16k za odvoz in polovično kazen 10k na položnici ... no more on pločnik :P

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Ne jul 10, 2005 6:45 pm

Ne vem kako je ljudem težko plačat nekaj sto tolarjev za parkirišče ali garažo. To samo kaže na raven "kulture" naših voznikov. Se pa strinjam, da iz "Gregorčičeve" (od kdaj je ta ulica v bližini KC?) ne bi smeli odpeljati samo tvojega avtomobila, ampak bi morali odstraniti vse.

Lp

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Ne jul 10, 2005 7:02 pm

PureTNT je napisal/-a:Ne vem kako je ljudem težko plačat nekaj sto tolarjev za parkirišče ali garažo. To samo kaže na raven "kulture" naših voznikov. Se pa strinjam, da iz "Gregorčičeve" (od kdaj je ta ulica v bližini KC?) ne bi smeli odpeljati samo tvojega avtomobila, ampak bi morali odstraniti vse.

Lp

zto ker v lj tud če hočš parkirat na parkirišču ne morš, ker je use zaparkiran + pločniki
garažne hiše so pa dost drage, pa mau odročne

u petk zvečer pa nimaš auta kam postavt, takrat sm pa tud jst že dubu kazn, ker sm na 3 metre širokem pločniku parkiru, res nimajo polcaji ponoč bl pametnga dela
podpis
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost