Ce si napihal 0.77 je kr mal gadno ja. Pocakej da dobis odlocbo domov. Edina moznost, k jo mas je ta, da postopek pade zarad kksne banalnosti (kar sploh ni tako redek primer) - kot je kksna slovnicna napaka v odlocbi ipd., oziroma da ti zadeva zastara (1 oz. 2 let). Z mal srece lahko postopek zastara - prvo ne dvignes takoj poste - jest je 3X nisem, v 4. sem jo ker je kasnej ze riskantno da te pridejo domov iskat. So primeri, ko se folk izogiba sodiscu (tako da gre na "dopust") in postopek pac pade, ker ne pride pred sodnika v tistem dolocenem casu. Ne vem kako je to po novem zakonu - ampak ti bi za tole skor lahko dobil sodnika. Ce mas kaksnega odvetnika za prijatelja pejt do njega mal, ker se vec alpa manj use da usaj probat. Tukej so potem se razne pritozbe - mors pa vedt, da veckrat kot se pritozis visja (mnogo visja) bo kazen na koncu ce ti ne uspe. Osebno sem napihal 1.50 (kot mladi voznik) lansko leto februarja... Pred sodnika sem sel sele lansko leto septembra - do danes pa se nism dobil odlocbe domov. Pr men so ble okoliscine rahlo drugacne, ampak vseeno. Vsekakor se mal pozanimaj okol kako to gre. Ce ne poznas nobenega odvetnika poskusi postat (prvo preberi ze objavljene poste, ker je kar nekaj takih primerov ze gor) na
www.pravniki.info. Ce se bos odlocil za pritozbe je najbolje da se pred sodnikom zagovarjas z molcecnostjo. Sodnik ti bo grozil, da se s tem spuscas v se vecje tezave... ampak vec kot 120K + vozniska za tole ze ne mors dobit.
Good luck!