Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

tešo
Novinec

Kraj: Krško

prpelal 64

Napisal/-a tešo Če jul 21, 2005 11:08 pm

no kot sem že v zadevi napisal prpelal sem 64km/h, kjer bi moral 50km/h icon_redface.gif icon_redface.gif

Policistko sem prašal kolk bo kazni ona reče 30k je kazni potem še ena pika plus neki sodni stroški... ni pa znala povedat voste kolk bo vse skep. al pa ni htela ne vem.

srečo sem mel da sem napihal 0.22 baje da je po tanovem 0,24 = 0,5, pa še skor me je nafukal da sem voznik zaćtenik da kao po tanovem so vozniki začetniki 3 leta, čeprav ko sem jst izpit delal je blo 2 leti, sam pol je neki preverjal pa jst mal težil pa gledal kok sm star pa je ereku da nis več voznik začetnik. hvala bogu sem si pr seb mislu.

no kuk bo vsota, ta mesc fino plačam še polovični polog za registracijo pa mislu sem si en radio nabavit tak da radio verjetn odpade najgre vse u tri *****.

hvala vam za odgovore!
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

catfish
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a catfish Pe jul 22, 2005 8:11 am

Podobno e je men zgodil, s tem da nisem pihal.

Napisu kao obrazložitev oz. pritožbo ter dobil:

- kazen 30 k SIT,
- 1 piko,
- 10 k SIT za stroške obravnave :x :x :x :x :evil: (za to da je preletu čez, zapisu v knjigo sprejete pošte in poslav ??? :shock: )
---------------------------------------------------------------------
CLIO BACCARA 1.8 i ORIGINAL

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 Pe jul 22, 2005 10:20 am

ja jest sem pa zadnjič malo pred Bohinjem naj**al na radar.....62km/h so mi nameril....omejitev 50km/h.....kazen 10k....po 8ih dneh 5k.......zgleda še policaji ne poznajo več kakšne kazni so.....noja jest sem bil rajši tiho pa lepo hitro šel :P

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Pe jul 22, 2005 10:38 am

maccek_21 je napisal/-a:ja jest sem pa zadnjič malo pred Bohinjem naj**al na radar.....62km/h so mi nameril....omejitev 50km/h.....kazen 10k....po 8ih dneh 5k.......zgleda še policaji ne poznajo več kakšne kazni so.....noja jest sem bil rajši tiho pa lepo hitro šel :P

3km/h tolerance = 59km/h anede :P
[i]Weeeeeeee![/i]

tešo
Novinec

Napisal/-a tešo Pe jul 22, 2005 6:54 pm

se prav če bi za 2 manj prpelal bi bla kazen občutno nižja.

40k morm pripravit nimam druge izbire. :cry: :cry:

mogoiče lahko kdo pove kdaj lahko prićakujem položnico ?
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
diablo_
Novinec

Kraj: www.vozimvolvo.si

Napisal/-a diablo_ Ne jul 24, 2005 12:57 am

Ne sekiraj se s prehitrim zbiranjem denarja, tukaj ni polovicke v osmih dneh tako da ti je lahko bolj vseeno kdaj placas.
Je pa frka, se res ni dalo zmenit s policajem da bi ti dal kazen za samo 10kmh prekoracitev?

tešo
Novinec

Napisal/-a tešo Ne jul 24, 2005 8:34 am

diablo_ je napisal/-a:Ne sekiraj se s prehitrim zbiranjem denarja, tukaj ni polovicke v osmih dneh tako da ti je lahko bolj vseeno kdaj placas.
Je pa frka, se res ni dalo zmenit s policajem da bi ti dal kazen za samo 10kmh prekoracitev?

ma reku sem mu naj zniža na za dva al tri kilometre ib bi bla kazen občutno manjša. ni hotel nč slišat o tem. bi mu še bolj težil da naj zniža sam ker sem pihnu 0.22 bi mi lahk še kje prepovedu vožnjo bi napisal da sem pjan čeprav sem pihnu pod 0,24. če bi pihnu pa 0.0 bi pa sigurn težu zarad hitrosti.
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost