Napisal/-a Dzulsima Če jul 28, 2005 8:54 pm
Torej dons so me polcaji ustavl, k nej bi vozila 21 km/h preveč! Ustavla sm se na semaforju in sm spelala, mela sm v 3 prestavi in pols o me dobil na radrju in so me ustavl. Omejitev je bla 50 km/h, jst nej bi šla 71 km/h. Pokazal so mi na radarju, pa je gor sam pisal hitrost, ta je bla 71 km/h, pa metri to je blo 189m. Ni blo pa napisane ure pa datuma. In s polcajki rekla kje je to, d bi mogl to tut gor pisat, pa d je to lohka od unga pred mano, alpa od koga prejšnga, d nism mogla tolk velik pelat, č sm stala prej v križišču. K so mene ustavl, so enmu kazn pisal. In pač ji je šlo v nos, d sm ji nazaj povedala, mi je dala pihat, ampak sm napihala 0,00! Kazen je 30.000, SIT pa 1 kazenska točka. Dobila sm pa sam Obvestilo o kršitelju, da se izjavi o dejstvih in okoliščinah prekrška, d se je iz tega pa tega odstavka zakona, dne tega pa tega, kazen = prekoračitev hitrosti v naselju, voznica, ta pa ta, pa žig, pa podpis mene in une polcajke pa spet datum. Nikjer nč druzga ne piše, ostalo kao po pošti. K sm rekla, d se bom prtožla, pa so mi rekl, k odpelte se, dijo.
Zdej mene zanima kaj lohka nardim, k gor na umnu radarju ni blo napisanga datuma pa ure in kako lohka vem d je to res od mene, d ni to od unga pred mano, k je biv edn, k so mu kazn pisal, alpa še od koga prej d bi mel to notr. Pa od je ji 1 kaznska točka, te tut neb smel bit se mi zdi. Pa še to, tm na radarju je blo napisan 71 km/h, pa mi niso nč upošteval -3 al 4 km/h, k nej bi jih dal dol, k bi takoj v nižji razred kazni padla. Prosm pomagite, k je res nujn, cajta mam sam 5 dni d se prtožm.
Hvala!