Cyberbug je napisal/-a:Pozdravljeni vsi tukaj....
Dobr saj ne vem kolikšna bi bila kazen če bi se to vse skupaj zgodilo pri nas v Sloveniji, ampak vseen, ne moreš pol iz 500 na 200 znižat. Itak, da je šlo vsakemu policaju 100 v žep pa čao Slovenčki....
Uživajte še naprej...
Stuhec je napisal/-a:M3 je napisal/-a: če pa ni denarja pa ne vem kaj bi naredil.
sam res, kaj bi naredil, ce ga res nimas
Jurchi je napisal/-a:Stuhec je napisal/-a:M3 je napisal/-a: če pa ni denarja pa ne vem kaj bi naredil.
Ja k sva midva z lubico v poreču dobila kazen (policijsko) za napačno parkiranje 300kun+ 300 kun pajk......sva policajčku rekla, da se glih odpravljava domov in da nimava tolk keša več.....on je pa reku, da v primeru, če ne moreš plačat, greš naslednji dan k sodniku za prekrške (lokalnemu) kjer na konc dobiš plačilni nalog za poravnat + penale, ker si bil obravnavan na sodišču........tko da mislm, da hočš nočš morš plačat.
P.S. Tablice vozil na deponiji kamor pajk vozi avte, so bile: slovenske, češke madžarske....zanimivo, da od tujih avtov ni bilo nemcev in italijanov, da o kaki sledi o vozilu s hrvaško registracijo sploh ne govorim
Jurchi je napisal/-a:Stuhec je napisal/-a:M3 je napisal/-a: če pa ni denarja pa ne vem kaj bi naredil.
Ja k sva midva z lubico v poreču dobila kazen (policijsko) za napačno parkiranje 300kun+ 300 kun pajk......sva policajčku rekla, da se glih odpravljava domov in da nimava tolk keša več.....on je pa reku, da v primeru, če ne moreš plačat, greš naslednji dan k sodniku za prekrške (lokalnemu) kjer na konc dobiš plačilni nalog za poravnat + penale, ker si bil obravnavan na sodišču........tko da mislm, da hočš nočš morš plačat.
P.S. Tablice vozil na deponiji kamor pajk vozi avte, so bile: slovenske, češke madžarske....zanimivo, da od tujih avtov ni bilo nemcev in italijanov, da o kaki sledi o vozilu s hrvaško registracijo sploh ne govorim
nebivedu je napisal/-a:To vsi delajo - me prov zanima kako bi ti s plačo 120k sit živel kje ob morju, ko se vse cene poleti dvignejo k pr norcih. Pač poberejo svoj del pogače in lepo živijo.
Pr nas so pa policaji prepošteni, pa ne vzamejo 5k sit - pa bi lahko full dobr živel, če bi blo tko kt je pr njih dol.
jst bi bil vesel če bli naši policisti tudi taki kot so hrvaškem. da bi se jih dalo podkupit
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov