maniaxxx je napisal/-a: a ni ponavad tko, da če se komu zaletiš v zadni del si avtomatsko kriv?
maniaxxx je napisal/-a:mislim da oba, pol to pomeni da se js lahk zaletim v vsakega k leze vn s parkinga pa če je sam 1 meter vn....kak fino
..sam nekateri zakoni so res mal za lase privlečeni.
p.s. izjava policaja..če bi se ti zaletela v vrata bi se drugače pogovarjali ( wtf?)
p.p.s @ anonimus...chill out a little bit
maniaxxx je napisal/-a:a zdaj je bla moja punca težak al kaj, ni te bilo zraven in ne moreš zdaj nekaj posploševati ampak nekaj je ce bi se ona zaletela v bok..to je odvzem prednosti ampak avto od moje punce je bil na cesti obrnjen v smeri vožnje ko se je ona zaletela vanjo!..torej se lahko vsakemu ki stoji na cesti enostavno začetiš v rit al kaj? mislim mate eni čudne pa bedne!
anonimus je napisal/-a:Lej, zakon ima jasno določilo, kjer je lepo nedvoumno zapisano da se tisti ki stori premik z vozilom, mora prej prepričat če lahko to varno stori... (pa ne mi zdej rečt da se je una ženska tud premikala, ker tistemu se že lahko reče vožnja, temu da nekdo spelje s parkirišča, se pa reče premik z vozilom...)
jakaracman je napisal/-a:anonimus je napisal/-a:Lej, zakon ima jasno določilo, kjer je lepo nedvoumno zapisano da se tisti ki stori premik z vozilom, mora prej prepričat če lahko to varno stori... (pa ne mi zdej rečt da se je una ženska tud premikala, ker tistemu se že lahko reče vožnja, temu da nekdo spelje s parkirišča, se pa reče premik z vozilom...)
Naući se zakone brat ...
Prvič: poremik z vozilom je vseko spreminjanje smeri med premikanjem vozila. Tudi med vožnjo, če recimo menjaš pas - premik z voziolm ne pomeni samo lezenja po prkirišču in podobno.
Drugič: velja tudi načelo zaupanja - torej imaš pravico pričakovat, da se bodo drugi udeleženci po nabasanem parkirišču vozili po omejitvi (ne vem, če je v danem primeru bila) in razmeram prierno (kaj pa če bi otrok izmed parkiranih avtov priletel?) ...
Skratka, pri sodniku za prekrške se lahko v tem primeru marsikaj zgodi ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost