RoZleht je napisal/-a:Alfa-boxer je napisal/-a:Vsi ste angelčki. A še noben ni šel preko 140 km/h po Slovenski cesti mimo Name alil kajops: .Pač se zgodi da te tudi ujamejo.Mene je tudi včeraj dobil, ko sem šel preko 100 km/h ampak sva samo ugotavljala hitrost
priznam nisem sel IN NA TO SEM PONOSN!!!
mal offtopic: kako veš, da je hitrost na laserskem merilniku, ki ti jo policist pokaže res tvoja? kaj če je izmerjena prej na kakšnem drugem avtu? Je gor tud čas meritve?
Vsi ste angelčki. A še noben ni šel preko 140 km/h po Slovenski cesti mimo Name alil kaj .Pač se zgodi da te tudi ujamejo.Mene je tudi včeraj dobil, ko sem šel preko 100 km/h ampak sva samo ugotavljala hitrost
albin je napisal/-a:mal offtopic: kako veš, da je hitrost na laserskem merilniku, ki ti jo policist pokaže res tvoja? kaj če je izmerjena prej na kakšnem drugem avtu? Je gor tud čas meritve?
zyg je napisal/-a:albin je napisal/-a:mal offtopic: kako veš, da je hitrost na laserskem merilniku, ki ti jo policist pokaže res tvoja? kaj če je izmerjena prej na kakšnem drugem avtu? Je gor tud čas meritve?
Pod displayem, kjer izpiše izmerjeno hitrost, je še en display, kjer je napisana registerska številka izmerjenega avtomobila. Me pa prav zanima kako to deluje
5cho je napisal/-a::?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost