Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

someone111
Nov uporabnik

Policija vprašanje

Napisal/-a someone111 To sep 27, 2005 1:41 pm

Najprej upam da je to pravi forum za moje vprašanje. Zanima me nekaj glede ene situacije. Npr policija ustavlja promet (najverjetneje radar). Imajo pač ustavljena 2 avta in eden od njih malo opazuje promet. Moj frend jih ni videl in prehitel avto pred njim. Pač pozabu je dat žmigaveč in verjetno je šel kakih 15 km/h več kot je bla omejitev. KO se je zavedel policaja je pač pogledal če ga bo ustavil a ga na srečo ni najverjetneje zato ker ni blo več placa ali pa ne vem za kaj. zdej me pa zanima ali ima lahko kakšne probleem glede tega. Mu lahko v primeru da si je policaj zapomnil reg. št. kaj dokažejo itd. No zanima me vaše mnenje.Tnx

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo To sep 27, 2005 1:45 pm

Nič ne morejo dokazat, če si zapomne tablico. Potem bi si lahko zmislil eno tablico in bi tako je...i folk okrog. Pa tudi če se zapomne - nikjer ne piše, da je vozil lastnik avtomobila... ;)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor To sep 27, 2005 1:53 pm

Pa kaj pol če je prehitevu pred policaji, če je to dovoljeno. Na radar ga niso ujeli. Za žmigovc mu pa tud ne morjo dokazat.

Jst dostkrat prehitevam pred policaji, ker folk na 90 omejitvi vidi policaje, ki jejo krofe ob cesti pa po bremzi na 60. :roll:

someone111
Nov uporabnik

Napisal/-a someone111 To sep 27, 2005 4:37 pm

Pa blo je v naselju. Problem je predvsem ker mislim da je bla polna črta pred prehodom za pešce.

Uporabniški avatar
beli angel
Novinec

Kraj: črnomelj

Napisal/-a beli angel To sep 27, 2005 5:02 pm

pa nič mu ne morejo.

nima veze če si je policaj zapomnu tablico, itak mu nič ne morejo ker ga niso takoj ustavli.

to je isto kot da bi prišli policaji k meni domuh in mi rekli da sem pred dvema tednoma vozil prehitro :P

ne rabi se bat (edino če so slikali)
be cool and drift!!

someone111
Nov uporabnik

Napisal/-a someone111 To sep 27, 2005 5:11 pm

S čem pa naj bi slikali. A z radarjem?

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo To sep 27, 2005 5:21 pm

someone111 je napisal/-a:S čem pa naj bi slikali. A z radarjem?

Ne sekiraj se!! Nič ne bo in nič mu ne morjo!
Zakaj:
1. niso ga ustavili
2. posledično, ker ga niso ustavili, ni nič podpisal
3. slikali tudi 100% niso
4. NI dokazov!
5. še enkrat: NE SEKIRAJ SE
6. Njemu in tebi srečno vožnjo še naprej ;)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Policist
Novinec

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a Policist To sep 27, 2005 10:14 pm

Sh3bO je napisal/-a:...2. posledično, ker ga niso ustavili, ni nič podpisal...

Kje piše, da se s podpisom prizna krivda, ali da je pomemben za nadaljni postopek (razen v primeru da ne podpišeš Zapisnika o preizkusu alkoholiziranosti - sledi strokovni pregled)

Sh3bO je napisal/-a:...3. slikali tudi 100% niso...

Od kod tebi ideja, da 100% niso slikal? Mogoče je bil radar multanova, ki v vsakem primeru prekoračitve hitrosti fotografira prehitrega voznika.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr sep 28, 2005 10:37 am

ko tu nekdo napiše da ga škifi niso ustavli potem ko je naredo bedarijo (malo ampak vseeno bedarijo) potem mu govorite naj se ne sekira in srečno vožnjo, če pa bi v istem postu bilo dodano da je napihal 0.02 promila pa bi ga živega odrli...

svašta majka rodi.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a tešo Sr sep 28, 2005 10:51 am

Courage™ je napisal/-a:ko tu nekdo napiše da ga škifi niso ustavli potem ko je naredo bedarijo (malo ampak vseeno bedarijo) potem mu govorite naj se ne sekira in srečno vožnjo, če pa bi v istem postu bilo dodano da je napihal 0.02 promila pa bi ga živega odrli...

svašta majka rodi.

ej sam tole pa čist drži!!! :lol:
sem tudi sam opazil medtem ko sem bral poste.
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

someone111
Nov uporabnik

Napisal/-a someone111 Sr sep 28, 2005 12:49 pm

Še neki me zanima samo tako informativo. A v primeru da je avto slikan in ga vozi drugi voznik, ki ni lastnik avta točke odbijejo avtomatsko lastniku avta ali tistemu ki vozi. In ali v primeru ko si slikan z radarjem lahko dokažejo tudi npr. da nisi nakazal smeri in da si prevozil polno črto in naprimer da isi bil privezan ali to lahko dokažejo le v primeru da te ustavijo.Tnx

Uporabniški avatar
Pudgar Uroš
Novinec

Napisal/-a Pudgar Uroš Sr sep 28, 2005 1:14 pm

@someone111: Da vidim, če pravilno razumem: tvoj "kolega", ki ni ti, je prehiteval neprivezan čez polno črto prek prehoda za pašce, brez žmigovca, s preveliko hitrostjo in pred policaji. Po možnosti je bil slikan a policaji ga na mestu niso ustavili. Tebe pa zdaj zanima worst case scenario?
No nič ti ne upam zagotovo reči in vzbujati krivih upanj zato te komentarje prepuščam drugim....

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Sr sep 28, 2005 2:03 pm

eh to nej ne skrbi jst sm enkrat furu za enim ponoč sred zaloške pri kliničnem ni blo nobenga, on pa 40 jst lepo v drugo pa gas do konca mim policajev jih pač nism vidu. In nč ne morjo ker niso ustavl.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost