pinjas je napisal/-a:no da povem moje razmišljanje. imam montirane športne uzmeti na avtu. vse lepo homologirano in napisano v kartončku. seda mislim zamenjat komplet set , se pravi amortizerje in uzmeti skupaj ker pridejo kot kit.
zanima me če lahko dobim jaz nazaj homologacijo vzmeti ker so mi jo vzeli in če lahko prodam naprej uzmeti.
Nop ne morš.... s prve roke...... Jaz sem iz ene petke menju na drugo petko ( Obe moji se pravi isti lastnik...)
Se sicer da..... ampak to da jih kličeš ter gnjaviš in gnjaviš da ti pol oni nekak uredijo papirje....... tko sem jaz nardil z drugo petko.TUV-a u glavnem ne morš dobit nazaj...... prej bi mogu mislit pa kopirat ( vem ja nis razmišlju sej jaz tud nisem)
U glavnem na foro dfa ti fedre prodaš... pol pa drugi lastnik al dobi nekje tuv ali pa da se zmenta na lpp-ju da so fedre že ble upisane in če je možn nardit prepis samih bzmeti u drug avto..... čeprav načelno to naj ne bi šlo ampak men je ratal.
Po pravic povedan pa....... policaji so že ne vem kokrat vohal okol avta pa še NOBEN ni zahteval homologacije...... nazadnje sem ga sam uprašal če rab še homologacijo od avta pa me je debelo pogledal pa reku: Zakaj pa?
To vse pove o njih.....