živjo. en kolega ne ve če je prletu na radar , pa bom jst tle gor v njegovem imenu vprašal naslednje:
a je možno, da bi policaj stal ob cesti, in bi ga slikal, pa da ga ne bi nč ustavlov?
pa če je to možno me zanima, kolk časa traja, da dobiš te slike domov?
mene zanima isto danes sem peljal mimo belega kanguja ustavljenga na avtobusni postaji. sopotnik mi je rekel, da je bil radar, ker je imel kao na zadnji šipi merilec. čez približno 200m pa je stal policaj a me ni ustavil. sm zdej nevem al me ni ustavu ker je že imel enga ustavljenega al sem bil pa slikan. Glede položnice me tud zanima kok časa to kaj rabijo, da pošlejo?
Jao Jao zdaj ste me pomirli:) Jaz sem tud včeraj pelo v naselju 10km/h več ker nism radarja vido...in me niso ostavli...sam včasih pa si dobo sliko domov al ne?
Pa so me dobili danes.Mamu jim #$%&"$%!!!V Domžalah v "naselju", čeprav zame tema in nikjer žive duše ni naselje in sploh nisem vedu da sem v naselju.In to mene siroto bogo študentsko, ki se res vozim po omejitvah(vsaj v naseljih).Samo čakal sem, da bi mi kakšno vzgojno povedal in bi se prec skregal.No bila sva oba zelo vljudna in se je zadeva spodobno končala.69km/h na 50 omejitve je 30jurjev+1 KT in veliko slabe volje.Najprej nad lokacijo "lopovov", o prometnih znakih in lastna neumnost.
Aja zanima me kako bi se pritožil :P
k*** vsaka šola nekaj stane Moral sem se mal raztapkat lp in glejte okrog cest
mene pa zanima, ker sem tudi sam eden izmed tistih, ki je priletel na radar, če že kdo ve za katerega, ki mu je uspelo namesto kazni dobiti le opozorilo.
po moje je to samo, da se lepše sliši, kake obroke še lahko dobiš, drugače pa kaznujejo vsakega. to se morajo smejati ko berejo razno razne zgodbice o okoliščinah prekrškov.