no.1 je napisal/-a:Kaj pa to, da je avto vozil priajtelj iz npr. BIh?Bor je napisal/-a:A si bil napačno parkiran?
Če je odgovor JA potem ni razloga za pritožbo. Redarji ita poslikajo avto tako, da imajo dokaz.
baje da vžge in ti nič ne morejo, lahko pa ga grejo iskat v bosno za 10 jurjov
no.1 je napisal/-a:Dobil sem obvestilo redarstva,napačno parkiranje v bližini bolnice, kazen 20k.
Ima kdo kakšno že sestavljeno pritožbo z razlogom, ki vžge?
chino je napisal/-a:Pri "redarskih" kaznih v vsakem primeru priporočam pritožbo!! Seveda šele po prejeti položnici (priporočeno) na dom, kar ponavadi traja 2 - 4 mesece od prekrška. Tisto obvestilo za brisalcem je pravzaprav nično in na tisto ni pritožbe!
V pritožbi (oz. zahtevi za sodno varstvo) se sklicujte na to, da kljub temu, da je avto vaš, ga niste vozili vi, kar lahko PO POTREBI dokažete! To je najpogostejša vrsta pritožbe in v večini primerov "pali"Če seveda sploh pride na vrsto pri sodniku, saj je to tako miniaturen prekršek, da ga definitivno ne obravnavajo prednostno.
Obstajajo še druge vrste pritožb, ampak o njih kdaj drugič...
Pa veliko sreče pri pisanju.
beno1 je napisal/-a:chino je napisal/-a:Pri "redarskih" kaznih v vsakem primeru priporočam pritožbo!! Seveda šele po prejeti položnici (priporočeno) na dom, kar ponavadi traja 2 - 4 mesece od prekrška. Tisto obvestilo za brisalcem je pravzaprav nično in na tisto ni pritožbe!
V pritožbi (oz. zahtevi za sodno varstvo) se sklicujte na to, da kljub temu, da je avto vaš, ga niste vozili vi, kar lahko PO POTREBI dokažete! To je najpogostejša vrsta pritožbe in v večini primerov "pali"Če seveda sploh pride na vrsto pri sodniku, saj je to tako miniaturen prekršek, da ga definitivno ne obravnavajo prednostno.
Obstajajo še druge vrste pritožb, ampak o njih kdaj drugič...
Pa veliko sreče pri pisanju.
pa imas izkusnje s tem?
lp
Martino je napisal/-a:jst sm dubu kazn 20k in mi je redar reku, da k dobim dam položnco, da mi še zmer vela polovička.dans dobim položnco, 20k, polovičke pa nikjer.a me je nategnu?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov