Zanima me če kdo ve a so se kazni za napačno parkiranje podražile? Jst sem dobila kazen 20.000!!!

barby je napisal/-a:Oj!
Pa če ma kdo kak nasvet kako lepo pritožbo napisat pa dejansko ni treba plačat....
Alfist je napisal/-a:barby je napisal/-a:Oj!
Pa če ma kdo kak nasvet kako lepo pritožbo napisat pa dejansko ni treba plačat....
In na kaj se boš pritoževala, da nisi vedela da ne smeš na plčniku parkirati.
LP
Vuso je napisal/-a:Tale temo bo spet zelo pogloblena![]()
JAz sem tudi včeraj skasiral 20 jurjev, ko sem parkiral na vilharjevi za bežigradom in nisem s tem oviral nikogar in je promet nemoteno potekal v obe smeri niti nisem oviral pešcev, ker nisem bil na pločniku..No sedaj me je izučilo in parkiram med bloki, kjer nikjer ne piše da je samo za stanovalce in me boli ku.rac kje bodo parkirali stanovalci.
Alfist prosim da mi zaupaš parkirišče v lj kjer plačaš 200 sit na dan za parkirni prostor![]()
Na jetra mi gre ta idiotska redarska služba, ker prasice kasirajo 20k za napačno parkiranje kljubtemu da ne oviraš NIKOGAR in isto kazen dobijo tisti, ki zaparkirajo cel vozni pas na križišču z dunajsko(če sploh dobijo kazen).večina ljudi pusti svoj avto tam kjer sicer ni dovoljeno ampak nikogar ne ovira.in če so ti prostori recimo ob cesti se hitro nabere 20-15 avtomobilov in redarski jastrebi so v trenutku na delu in pokasirajo recimo 400 jurjev na 100 metrih ceste.še sprehodit se jim ni treba.od kdaj je kazen 20 jurjev pa ne vem.to je že kar spodobna kršitev hitrostne omejitvej**eš tako sorazmernost
Pudgar Uroš je napisal/-a:Kazen, ki ti ni osebno vročena, je možno spodbijati. Ne vem pa po katerem zakonu in členu.
Mogoče ti bo tu znal kdo drugi pomagati.
HajdukS je napisal/-a:Napisi pritozbo in povej da nisi ti vozila avta in ne ves kdo je uporabljal tvoj avto.. Ce se da dobi nekje potrdilo, pričo, da si v tistem casu bila nekje drugje in nisi ti tja parkirala avta.
Bor je napisal/-a:Vuso je napisal/-a:Tale temo bo spet zelo pogloblena![]()
JAz sem tudi včeraj skasiral 20 jurjev, ko sem parkiral na vilharjevi za bežigradom in nisem s tem oviral nikogar in je promet nemoteno potekal v obe smeri niti nisem oviral pešcev, ker nisem bil na pločniku..No sedaj me je izučilo in parkiram med bloki, kjer nikjer ne piše da je samo za stanovalce in me boli ku.rac kje bodo parkirali stanovalci.
Alfist prosim da mi zaupaš parkirišče v lj kjer plačaš 200 sit na dan za parkirni prostor![]()
Na jetra mi gre ta idiotska redarska služba, ker prasice kasirajo 20k za napačno parkiranje kljubtemu da ne oviraš NIKOGAR in isto kazen dobijo tisti, ki zaparkirajo cel vozni pas na križišču z dunajsko(če sploh dobijo kazen).večina ljudi pusti svoj avto tam kjer sicer ni dovoljeno ampak nikogar ne ovira.in če so ti prostori recimo ob cesti se hitro nabere 20-15 avtomobilov in redarski jastrebi so v trenutku na delu in pokasirajo recimo 400 jurjev na 100 metrih ceste.še sprehodit se jim ni treba.od kdaj je kazen 20 jurjev pa ne vem.to je že kar spodobna kršitev hitrostne omejitvej**eš tako sorazmernost
Pri zupančičevi jami zraven unga pokopališča ( a je mirje al neki takega) je en peščen kjer plačaš 300 sit /dan sam morš rečt da si zaposlen v Ž.jami. Mat tam parkira dnevno pa da 300 sit.
chino je napisal/-a:Moje mnenje je, da je plačevanje "readarskih" kazni največji idiotizem in ga lepo odsvetujem vsakomur - sploh pa brezposelnim ali pa študentom (takim pač, ki se jim ne morejo "obesit" na plačo)!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov