sanny je napisal/-a:No zadeva je bila takšna....
V sob zvečer sem se odpravil domow...na poti domow sem na cesti naletel na srno in zapeljal s ceste...pristal sem na eni njivi in ker je dva dni že padalo sm ostal zagozden v blatu...no pa je nekdo ki je šel mimo (predvidevam) poklical policijo...ker sm se ene dve urci matral da bi avto ven spravu je ta čas prišla policija...no razložim policaju kaj se je zgodilo nakar se on odloči da bomo pihali...no sem napihal in mi je odvzel vozniško za 24ur...pa odločil se je da sem povzročil prometno nesrečo pod vplivom alkohola...
jaz sem sodeloval kr pač nisem upal kaj preveč sikat sam neki mi ne gre v poštev...
kako lahko on meni da pihat dve uri za tem ko sm jaz zavozil iz ceste?? kakšno prometno nesrečo sem povzročil če ni nič poškodovanega...avto se ne more premaknit samo zato ker je v blatu ni pa nič narobe. Nobenga nisem udeležil v to, nisem jaz poklical policije...on kar pride pa da pihat pa to...
torej če imam jaz kakšno možnost da se pritožim na to da nesreče nisem povzročil potem niti alko test nima nobene veze kr me ni dobil za volanom in ko sem peš lahko pijem kolikor me je volja...
upam da ima kdo kak nasvet
sanny je napisal/-a:izpit grem potem iskat kr sm zdaj na predavanjih...
čisto nobene materjalne škode ni bilo, nihče ni bil poškodovan (sm bil sam v avtu, kolega je vozil za mano sam se je držal dovolj na razdalji da se je izognil)....torej sklepam da prometne nesreče ni bilo...torej je bilo tudi pihanje brezpredmetno...kr mi ni imel na podlagi česa dat pihat če sm bil peš...
sanny je napisal/-a:izpit grem potem iskat kr sm zdaj na predavanjih...
čisto nobene materjalne škode ni bilo, nihče ni bil poškodovan (sm bil sam v avtu, kolega je vozil za mano sam se je držal dovolj na razdalji da se je izognil)....torej sklepam da prometne nesreče ni bilo...torej je bilo tudi pihanje brezpredmetno...kr mi ni imel na podlagi česa dat pihat če sm bil peš...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov