Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
nejc0
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Je mozno da je bil radar? Flash iz avta na AC proti Kopru?

Napisal/-a nejc0 So dec 03, 2005 11:57 pm

Zivjo!
Zadnjic sem pripeljal iz kranja na avtocesto za koper-kjer je sedaj delo na cesti-k je omejitev 40 al kolk ze-k je zozanje ceste. Peljal sem se iz kranja proti kopru-pa je tam na zacetku zozanja ceste stal pri kraju za pocasna vozila z vsemi 4 zmigovici en avto nevem nek temen-se mi zdi da moder ali pa siv-po spominu celjska registracija in ko sem peljal mimo z malo prekoraceno hitrostjo se mi je zazdelo da je utripnil nek flesh, kot da bi me slikal? To je bilo 1.decembra al pa drugega tam nek-zvecer ob priblizno 20.30 uri....a je mozno da je bil to radar in da me je slikal, ker se je videl nek flesh?

Lep pozdrav :( :cry: :(
Lep pozdrav

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Ne dec 04, 2005 1:45 pm

Čist možno da je tud sam lastnik slučajno slikal! Npr. prag avta ki mu ga je obtolkel kamen na cesti ? Pa se je zarad tega dogodka tud ustavil. ....razlag je še polno....

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Ne dec 04, 2005 1:53 pm

Ni vse flash kar se sveti ;)
Slika

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne dec 04, 2005 2:09 pm

Zagotovo boš vedel, če bo kakšna priporočena položnica prišla... ;)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Trdonja
Nov uporabnik

Napisal/-a Trdonja Po dec 05, 2005 1:23 pm

Ne verjamem, da bi celjska multanova "operirala" na ljubljanski regiji. Verjetno je kdo slikal svoj avto.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost