Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

maniaxxx

Pomoč Prosim

Napisal/-a maniaxxx Sr dec 14, 2005 11:46 am

danes so me dobili na radar, v naselju sem vozil 80kmh :( , pustmo zdej okoliščine pa to , zanima me samo kakšen je nadaljni postopek. Policaj je rekel da lahk na obvestilo o prekrsku napisem svojo zgodbo, kar sem tudi storil. Kaksen je zdaj postopek naprej, kdaj priblizno lahk pricakujem resitev, pa kako je s palcilom ker mi je edini prihodek socialna pomoč, a mi lahko trgajo tudi od tega ali kaj? Koliko imam moznosti da mi zmanjsajo kazen ali dajo vsaj na obroke? Kam moram nasloviti prosnjo za placilo na obroke in kdaj? ko dobim odločbo ali že zdaj? Malo veliko vprasanj je ampak nimam izkusenj s postopkom. hvala za odgovore.
Zadnjič spremenil maniaxxx, dne Sr dec 14, 2005 12:31 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Sr dec 14, 2005 12:23 pm

aja btw to se je zgodilo v tuhinjski dolini ( mal naprej od soteske) mislim da je to rajon od nasga člana AirBrusha, tak da me zanima koliko imam kaj moznosti, da bi se kazen vsaj zmanjsala ker res nimam denarja za placevanje kazni zdaj ko nimam sluzbe pa se naslednji mesec imam registracijo :cry: ,A si mogoče me celo ti ustavil ( okoli 9.30 )

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Sr dec 14, 2005 1:03 pm

Jah to, da si brez sluzbe nazalost ne bo nobenega zanimalo, vsak bi ti rekel ,da ce bi se omejitev drzal tega ne bi bilo ( ni misljeno kot pridiga , se sam tudi najbolj ne drzim omejitev :P)
Ja kolko jaz vem ti od socialne ne morajo trgat, lahko se ti naberejo samo obresti in ko bos imel redne prihodke bodo pac trgali od place pa mogoce kaksen zapo,kaj pa ves. To glede obrokov pa ,ce se ne motim , sedaj ne bo nic. Pac ne placas ,pocakas ,da pride od davcne ,pa pol tam zatezis za obroke. LP
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Sr dec 14, 2005 1:12 pm

Znanec je tudi imel (še ima) samo socialno pomoč, pa si je tudi pridno nabiral kazni, mislim, da jih je imel 5 in so ga poslali v zapor za 3 tedne!
osebno pa menim, da je bolj da čimprej plačaš, naslednjič pa voziš previdneje, če veš da nimaš toliko denarja, da bi kazni plačeval. ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Sr dec 14, 2005 1:49 pm

hvala za odgovore za zdaj.
Sej vem da bi blo najboljse da sem vozil po omejitvah ampak sem glih prehitel en delovni stroj, pa sem mal pritisnil, pa mal nepazljivosti, ker je v tuhinjski dolini zelo malo policajev in se je zgodilo pač ( čeprav dvomim da sem vozil 80kmh ampak to zdaj ne morem dokazati), mene zdaj predvsem zanima potek nadaljnega postopka in kako vezo ima to da sem moral na obvestilo o prekrsku napisati obrazlozitev? Kdo to zdaj pregleda in kaj me še čaka? zanima me torej predvsem postopek..kar se tiče obrokov, pa to pol zaprosim šele ko pride z dvačne če sem prav razumel.

Sej priznam da sem prehitro pripeljal ampak bi pač rad omilil kazen kar se da ker ze skor 2 leti sploh nisem plačal nobene kazni in nisem nek divjak k skoz ogroza druge ( priznam pa da ne vozim cist po omejitvah). :oops:
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov