Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

gregario_
Nov uporabnik

oprava določenih nalog v splošno korist..

Napisal/-a gregario_ To dec 20, 2005 11:29 am

dobil sem odločbo o prekršku pa položnco za 30k + 10 k stroškov..pa piše da se lahko plačilo nadomesti z opravo določenih nalog v splošno korist ali v korist samoupravne lokalne skupnosti..

zdej me pa zanima če je to že kdo izbrau namest plačila pa kaj je delu pa kam to sploh se obrnem da bi zvedu kej več o tem..

razmišlu sm če bi kr dežurnega policija na PP poklicu :)

lp jaka

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ To dec 20, 2005 12:41 pm

boš pločnik pometal :P ok, dost heca

jaz si pa pod tem predstavljam kakšna javna dela. jaz tudi pričakujem identično položnico :oops: in sedaj si mi dal idejo da bi res lahko kidal pločnike ker v našem naselju jih sploh ne čistijo. pa denar od kazni bi namenil za kotel kuhanega vina, tako da verjetno ne bi sam čistil :lol: 8)
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass To dec 20, 2005 12:47 pm

Družbeno koristna dela so tako raznovrstna, da je brez veze kaj točno govoriti. Je pa možno dobiti vse sorte dela od pometanja, pobiranja odpadkov, pomoči v zdravstvenih ustanovah (če ste primerni- recimo, da imate sr. zdravstveno šolo) in še in še...
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov