sijo je napisal/-a:mene pa neki zanima. pač mel smo nesrečo kjer nismo bli krivi(jst sm biu sopotnik) in smo pač napisal euro poročilo.
a grem zdej lahko kej uveljavljat za vrat al ne morm nč k ni prhajala policija.un pa je podpisu da je kriv pa to.
LP
milankregar je napisal/-a:Pa poročaj koliko boš dobil odškodnine. :P
Jaz ti prerokujem, da boš dobil manj kot 10.000sit, ker so zavarovalnice pred 1 letom spremenile pogoje za uveljavitev odškodnine iz AO+. Če ni večjega premika vretenc, zloma kosti ali kakšnih koli trajnih posledic, ne dobiš nič. Poškodbe mehkega tkiva, hrustančnih tkiv, nategnine, poškodbe muskulature, ... AO+ ne krije.
sebaveh je napisal/-a:Kaj pa če naprimer, ob trku z glavo zadaneš v šipo, jo posledično razbiješ (šipo namreč), na glavi pa ti pusti nekaj manjših ureznin, tolk da se pač vidi kri. Bi bilo to dovolj da bi se za kaj takega izplačevala odškodnina?
milankregar je napisal/-a:Aja, pardon ... sem spregledal. Če se ne motim, je potem treba preveriti, če je avtomobilsko zavarovanje imelo doplačano še tistih par jurjev za zavarovanje sopotnikov. Splošni pogoji pa so isti, kot si rekel.
soso je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:Aja, pardon ... sem spregledal. Če se ne motim, je potem treba preveriti, če je avtomobilsko zavarovanje imelo doplačano še tistih par jurjev za zavarovanje sopotnikov. Splošni pogoji pa so isti, kot si rekel.
Kaksno doplacilo za zavarovanje sopotnikov? A ni to v osnovnem? Doplacilo pa sam za AO+ ? LP
XSARA Hdi je napisal/-a:ma to sploh ni nič res!!!!!!
kolega imel nesrečo marca 2005, kot sopotnik v vozilu od enga druzga kolega, ki je bil tudi kriv za nesrečo
imel nekaj terapij, kao vrat in križ ga full bolela in po nasvetu odvetnika še na neke preglede, in prejšnji teden dobil 810.000,00 SIT - ni slabo ne
milankregar je napisal/-a:Heh, zdaj smo morda malo zašli iz prvotne teme. Avtorju teme priporočam, da se z zdravniško dokumentacijo in zavarovalno pogodbo oglasi pri odvetniku. Vsak dober in poštev odvetnik ima posvetovalni obisk brezplačen. Pregleda ti dokumentacijo in ti do tolarja natančno pove, koliko odškodnine ti pripada.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov