Vceraj sem naletel na radar na koncu celovske proti mednem...blo je pa tkole...pa me zanima ce se da kej nardit...
Iz kje naj placam...ce niamam nic-"podpore skrbnikov" tudi "ne"-niti avto ni name napisan, nimam pravzaprav nic...edino na banki mam neki kesa
Nekje sem zasledil tole:
- mislim da je bila temperatura pod nič stopinj Celsiusa in ne vem kako bi lahko to dokazal
- avto ni pisan na mene
Je kaj moznosti ker je bila temperatura sigurno pod minusom
Iz roke mi je pokazal radar 68km/h (moral bi vozit 50)-nikjer nism videl da je bila to moja tablica...
Radar ki ne pokaže slike pa ni trden dokaz,ker lahko poveš da so merili tistemu pred tabo ali za tabo ali ne vem komu.Brez slike ni dokaza in pika.
Sem pa podpisal nek list-OBVESTILO KRSITELJU, DA SE IZJAVI O DEJSTVIH IN OKOLISCINAH PREKRSKA....s tem sem verjetno vse moznosti ze zajebal
Blo je pa tko tud-na celovski je 70 in bla je noc in zelo ledene ceste...in sem peljal normalno 70 in sem pocasi zmanjseval, ker sem imel za sabo se kolono-in sem se bal da bi s hitrim zaviranjem lahko avto zletel iz ceste in se en se mi je nalimal na rit atomobila in sem potem pocasi zaviral....blo je pa v minusu
Aja avto sem imel ob cesti nic zavarovan-samo nimam slike...
Menda je 30000SIT kazni + 10000SIT stroskov in ena kazenska pika in ni mozno placati polovicke....
Je mogoce kaksna varjanta da bi napisal pritozbo al pa kaj? Aja se to-a pritozba k je rekla policistka da je mozna da se napise v 7 al 8 dneh-a to je ubistvu od tistega dneva ko so me policaji ustavl al od takrat ko dobim na dom poloznico oz. a se bo to vse urejalo preko sodnika in bom moral h sodniku