Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

kole
Nov uporabnik

PROMETNO DOVOLJENJE

Napisal/-a kole Sr feb 01, 2006 11:24 am

Lep pozdrav vsem!

imam vprasanje.

babica je umrla, vendar so v zapuscinsko razpravo pozabili omeniti njenega Yugota 55 !
...ker je ga ne rabim bi ga rad prodal vendar se pojavi problem ! :shock: [b]Ni mozno urediti prepisa !!![/b] :evil:

Torej sprasujem kaj lahko naredim, da se jugeca znebim oz. prodam.
Ker je totalno ohranjen (babica se je znjim vozila samo v cerkev! ) ga nebi rad dal za nekaj jurjev nekim ciganom...

...slisal sem da se da uredit na legalen nacin samo da stane 40 jurjev! :x ! ALI pa je varianta da se prebijejo cifre na karoseriji... ???!!!

pozna kdo koga ki ve kaj vec o tem???

hvala vnaprej za nasvete !

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Sr feb 01, 2006 11:45 am

ufff,..dedno pravo pa ni moje področje. :oops:

Počakajmo kakega bodočega pravnika da nam pokaže svoje znanje. Mislim, da se da to storiti tudi po popolnoma legalni poti. Najbrž se bo trea obrnit na sodišče, na katerem ste imeli zapuščinsko razpravo, da ti naknadno uredijo zadevo.

Lahko pa se obrneš tudi na tale forum: http://www.e-svetovanje.com/pravniki.net/
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
dzanzi
Nov uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a dzanzi Sr feb 01, 2006 3:50 pm

kdo je vse dedoval?
Z njim si moraš dogovoriti, da poda na sodišče popravek z zapuščini, da se je našlo vozilo Yugo,... ki da nima vrednosti, ter da se uredijo dokumenti (prepis) na dediča.
Ko se to uredi je naprej vse standard - kupoprodajna pogodba, občina.
DZANZI

kole
Nov uporabnik

Napisal/-a kole Če feb 02, 2006 9:30 am

ja to je res! samo stane ta legalna pot na sodišču 30 čukov!!!

tako, da ne ostane dosti od "odlicneg" Jugeca!
???

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Če feb 02, 2006 1:50 pm

kole je napisal/-a:ja to je res! samo stane ta legalna pot na sodišču 30 čukov!!!

tako, da ne ostane dosti od "odlicneg" Jugeca!
???

si preprican da mores placat? ker meni so na zapuscinsko, ker sem nepremicnie podeloval na pol pa so mi napisalo da sm podedoval tui pol avta (napacno napisano, ker niso bli stavki loceni in se je sklepalo da je tudi avto na polovic) in sm sel tam in povedal napako, ter ko je bilo mozno so mi napisali se pripombo h zapuscinski da je avto samo moj.....brez nic placat, ker je bla njihova napaka, tako da pri tebi bi moglo bit isto, ker niso jugota upostevali kot last tvoje babice....upam da je tko n

LP
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov