Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Feint
Nov uporabnik

Ali je to res

Napisal/-a Feint Ne feb 12, 2006 10:23 am

da bonus ki ga ma vsak pri registraciji recimo -50% zapade oziroma pades na nula ce avta nimas recimo 5let ....... sem zadnjic govoril z enim frendom in pravi da ni imel avta 5let in da so mu na registraciji rekli da mora placat polno ceno ,ker pac naj bi ta bonus ce avta nimas zapadel po 3letih :?: malo cudno se mi zdi ampak mozno je vse vsaj pri nas v Sloveniji :?

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO Ne feb 12, 2006 10:25 am

Bonus zapade po treh letih.
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Kraj: Brezovica pri Lj.

Napisal/-a bergkamp Ne feb 12, 2006 10:57 am

Tako je. Bonus za zavarovanje avtomobila zapade po treh letih. To je zato ker si skuša zavarovalnica zagotoviti-obdržati stranke, beri(bonus kot nagrada za zvestobo in zaupanje).LP

Uporabniški avatar
Feint
Nov uporabnik

Napisal/-a Feint Ne feb 12, 2006 11:19 am

To je zato ker si skuša zavarovalnica zagotoviti-obdržati stranke, beri(bonus kot nagrada za zvestobo in zaupanje)

No ja to glih v tem primeru ni ravno za zvestobo...ta tip je mel 20 let ali vec vse pri eni zavarovalnici pri eni in ta isti vse od hise do psa in avto,pol pac pride tak da moras kam drugam kjer avta ne nucas in prides cez 5let nazaj pol pa spet vse jovo na novo skratka meni se to ne zdi ravno ok.....

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Ne feb 12, 2006 11:34 am

Feint je napisal/-a:
To je zato ker si skuša zavarovalnica zagotoviti-obdržati stranke, beri(bonus kot nagrada za zvestobo in zaupanje)

No ja to glih v tem primeru ni ravno za zvestobo...ta tip je mel 20 let ali vec vse pri eni zavarovalnici pri eni in ta isti vse od hise do psa in avto,pol pac pride tak da moras kam drugam kjer avta ne nucas in prides cez 5let nazaj pol pa spet vse jovo na novo skratka meni se to ne zdi ravno ok.....

tut men ne, ampak tko je ...3 leta in pika...
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Feint
Nov uporabnik

Napisal/-a Feint Ne feb 12, 2006 11:48 am

No saj ok ce je tak je tak ......samo me zanima al je to zakonsko tak doloceno al kak drugace ,ker v zakonih vseh slovenskih so luknje ponavadi in se da marsikaj resit........no ja sicer pa zdaj tipson pravi da bo tiste svoje 2 hise in pa vikend in pa vsa zivljenska zavarovanja za vse clane druzine kar ne znese malo dnarja nesel drugam ........sicer pa kakorkoli vprasat ni greh :)

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte Ne feb 12, 2006 12:15 pm

Nobenega zakona. Bonus je samo dobra volja zavarovalnice. Nič več.

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Kraj: Brezovica pri Lj.

Napisal/-a bergkamp Ne feb 12, 2006 12:36 pm

Mislm da si mal narobe razumel kaj sm hotu rečt z zvestobo. Mšljeno je bilo kot zvestobo recimo 5-10 let ko maš avto registriran-zato tut nekakšen bonus kot nagrado za to da si že tolko cajta pr njih. LP
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov